Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Başkanı Dokucu, Diyarbakır'da - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Başkanı Dokucu, Diyarbakır'da

Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Başkanı Dokucu, Diyarbakır\'da

Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği (DKHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu'nu ziyaret etti.

04.11.2013 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR (AA)- Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği (DKHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu'nu ziyaret etti.

Göreve yeni başlayan Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Başkanı Prof. Dr. Dokucu beraberinde Finans Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fetin Rüştü Yıldız ile geldiği Diyarbakır'da DKHB İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

"Hastanelerin yapılandırılması ve değerlendirmesi" konulu toplantıya DKHB Genel Sekreterliği'ne bağlı merkezde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri ve ilçe devlet hastanelerinin yöneticileri katıldı.

Hastanelerde incelemelerde bulunan Dokucu, kendisinin de uzun yıllar Diyarbakır'da görev yaptığını anlattı. DKHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Kurtoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerçekleştirdiğimiz İl Değerlendirme Toplantısı kurum başkanımız ve başkan yardımcımızın katılımıyla oldukça verimli geçti. Sorunlarımızı birinci ağızdan iletme fırsatı bulduk. Yenilikler ve sağlık yatırımları ile ilgili uzun ve önemli değerlendirmelerde bulunduk. Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu Başkanı Dokucu, Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement