Türkiye Kamu-Sen'den Yerlikaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türkiye Kamu-Sen'den Yerlikaya'ya Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

01.08.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kamu Sen'den yapılan yazılı açıkalmaya göre, Türkiye'deki son gelişmeler ve kamu da yaşanan görevden uzaklaştırma ve soruşturmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İl temsilcisi Kazak, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini, Türkiye Kamu-Sen olarak tarihimize kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbe girişiminde hem kesintisiz demokrasiden yana tavır koyduklarını ve her zaman olduğu gibi milli iradeye sahip çıktıklarını belirtti.

Ayrıca Kazak, Türkiye Kamu-Sen olarak, kamuda açığa alınan kamu görevlileri hakkında adil bir sorgulama süreci yaşanması ve masum insanların mağdur edilmemesi yönündeki düşüncelerini ifade eden bir yazıyı da Vali Yerlikaya'ya iletti.

Vali Yerlikaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, devlet, hükümet ve valilik olarak FETÖ-PDY ile mücadele ederken kamu çalışanları ile ilgili çok hassas davrandıklarını bu konuda kurunun yanında yaşın yanmaması için gereken gayretin gösterileceğini söyleyerek misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarete Türk Ulaşım-Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan, Türk Haber-Sen Gaziantep Şube Başkanı Niyazi Albayram, Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Türk Tarım Orman-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Cuma Erol ve Türk Enerji-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Hasan Aytaç da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Kamu-Sen'den Yerlikaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement