Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Dap İdaresi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Dap İdaresi'ni Ziyaret Etti

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Dap İdaresi\'ni Ziyaret Etti

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir’i makamında ziyaret etti.

18.09.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın yanı sıra, Genel Sekreter Necip Fazıl Kishalı ve yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Pehlivan ve Fatih Kıyıcı'nın katıldığı ziyarette, DAP İdaresi Başkan Yardımcısı Volkan Güler de yer aldı.

2015 yılında uygulanmak üzere yatırım programına giren "Palandöken- Sarıkamış Turizm Gelişim Projesi"yle ilgili işbirliği kapsamında, DAP İdaresine ziyarette bulunan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir'le kış turizmiyle ilgili yapılmış olan yatırımlar ve daha ilerde nelerin yapılabileceği konusunu görüştüler.

"Türkiye Kayak Federasyonu olarak bütün meselemiz ülkemizin kalkınmasıdır" diye konuşan Yarar, Doğu Anadolu Bölgesinin kalkınmasını hızlandırmak üzere teşekkül ettirilmiş DAP İdaresi'ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, DAP İdaresinin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Başkan Adnan Demir, kış turizmi konusunda şunları söyledi:

"Kış turizmi, karı külfet olmaktan çıkarıp nimet olarak görme düşüncesinin tezahürüdür. Kar ve dağ bu bölgeye Allah'ın bir hediyesidir. Bunu iyi kullanan ülkeler karşılığını almışlardır. Palandöken ve Konaklı için Master plan yapılması lazım. Bakarsanız bağ, bakmazsanız dağ olur. Dağı bağ yapma konusundaki çabalarınıza destek olma arzumuzu yinelemek istiyorum. Üniversitelerarası 25. Kış Oyunları'na ev sahipliği yapan Erzurum'un, Dünya ve Olimpiyat Oyunları hedeflerinin olması gerekir. Palandöken ve Konaklı bölgelerinin gerek doğa gerekse kış turizmi olması yönünde somut adımların atılması yönündeki düşünceler kayda değerdir. Ona göre bir yol haritası çizilmesi lazım. Bunu yaparsak, ümit ediyorum ki burası sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önemli kayak merkezlerinden biri haline gelebilir." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Dap İdaresi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement