Türkiye Kayak Federasyonu'ndan Ardahan'a Kayak Takımı - Son Dakika
Spor

Türkiye Kayak Federasyonu'ndan Ardahan'a Kayak Takımı

Türkiye Kayak Federasyonu\'ndan Ardahan\'a Kayak Takımı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne 7 kişilik kayak takımı hediye edildi.

25.02.2014 19:10  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne 7 kişilik kayak takımı hediye edildi.

Türkiye Kayak Federasyonu Ardahan İl Temsilcisi ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, federasyon tarafından hediye edilen kayak takımlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Tevfik Fikret Eteker'e teslim etti.

Demirci, burada yaptığı konuşmada, spora önem verdiklerini belirterek, "Spora ve kayağa teşvik amaçlı bunları getirttik. Amacımız bu alanda yatırım yapanlara, bu alanda çalışanlara destek çıkmaktır. Bu vesileyle girişimlerimiz sonucu bunları buraya getirttik. Devamı gelecek tabi ki. Amacımız en az bu sayıyı 30'a çıkarmaktır. Bu katkımızla daha çok kişi spor yapacak, daha çok kişi kaymış olacak" dedi.

Demirci, spora katkılarının devam edeceğini söyledi.

Eteker de "Uzun kış koşullarının yaşandığı memleketimizde böyle bir katkıdan dolayı katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ilimizde kayak merkezine önemli yatırımlar yapıldı. Bu amaçla bu katkı sunan federasyona teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

-türkiye kayak federasyonu

-kayak takımı

-atso

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Kayak Federasyonu'ndan Ardahan'a Kayak Takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement