Türkiye Kupası 1. Tur - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası 1. Tur

Türkiye Kupası 1. Tur

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Tatvan Gençlerbirliğispor sahasında ağırladığı Diyarbakır Yenişehirspor’a normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonunda 6-5 mağlup oldu.

10.09.2014 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Tatvan Gençlerbirliğispor sahasında ağırladığı Diyarbakır Yenişehirspor'a normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonunda 6-5 mağlup oldu.

Tatvan Stadyumu'nda oynanan maçı izleyen çok sayıda taraftar, karşılaşma boyunca takımlarına destek verdi. 90 dakikalık karşılaşma 1-1 berabere biterken, her iki takım uzatmalarda da üstünlük sağlayamadı. Daha sonra yapılan penaltı atışlarında Diyarbakır Yenişehirspor, Tatvan Gençlerbirliğispor'u 6-5 yenerek bir üst tura yükseldi.

Karşılaşma sonrası Diyarbakır Yenişehirspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, gazetecilere yaptığı açıklamada gerçekten yüksek tempoda bir maç oynandığını belirterek, "Rakip takımı da kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Kaliteli bir ekip. Yolları açık olsun. Bunlara Bögesel Amatör Ligi'nde (BAL) başarılar diliyorum. Karşılaşmayı kazandığımız için de mutluyuz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kupası 1. Tur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement