Türkiye Kupası Finali Konya'da Oynanacak - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası Finali Konya'da Oynanacak

Türkiye Kupası Finali Konya\'da Oynanacak

Galatasaray ve Eskişehirspor arasında oynanancak Ziraat Türkiye Kupası final maçının yeri belli oldu.

21.04.2014 11:40  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin yeri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, finali Konya'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacağını duyurdu.

KUPA FİNALİ KONYA'DA OYNANACAK

TFF'den yapılan açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen ve Eskişehirspor ile Galatasaray'ın karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası Finali, Konya'daki Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak" denildi.

MAÇIN SAATİ DAHA SONRA AÇIKLANACAK

7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ve Eskişehirspor arasında oynanacak final maçının saati daha sonra açıklanacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Türkiye Kupası Finali Konya'da Oynanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • es26es: şanlıurfalı kardeşlerimize saygımız sonsuz. ama bazıları çıkmış sallamış hemen. bir esesli olarak anlatayım. bu maç tek maç ve her taraftar takımının kupa alabileceği bu maçı seyretmek ister. hafta içi çarşamba 16 16 32 saat urfa geliş gidiş eskişehirden. biz halk takımıyız burjuva takımı değil öyle uçaklarla gidip gelelim falan. gs taraftarı her yerde var genelde çünkü insanlar kendi şehirlerinin takımını tutmuyor. maçın konyada olması adaleti dengeler.. hatta istanbulda izmirde olmasında bile sakınca yoktu bizim için yeterki hafta içi gidip gelebileceğimiz bir uzaklıkta olsun. şanlıurfalı değerli kardeşler sizden anlayış bekliyoruz.. kırılmayın lütfen. en son 28 sene önce finale çıkmışız anlayın bizi. urfa gs finali olsa eskişehirde oynatılmaya kalkılsa sizde kayseri gaziantep ister eskişehir ne alaka derdiniz.. bunun doğu olduğuyla alakası yok.. urfalı kardeşler alınmasın anlasın bizi lütfen.. sizi seviyoruz süper ligede bekleriz yakışır urfaya. 17 0 Yanıtla

Advertisement