Nevşehirspor Gençlik, Yeşil Kırşehirspor'u 4-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Nevşehirspor Gençlik, Yeşil Kırşehirspor'u 4-1 Yendi

Nevşehirspor Gençlik, Yeşil Kırşehirspor\'u 4-1 Yendi

Türkiye Kupası Ön Eleme Turu müsabakasında Nevşehirspor Gençlik, Yeşil Kırşehirspor'u 4-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

03.09.2014 19:11  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası Ön Eleme Turu müsabakasında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Nevşehirspor Gençlik, Yeşil Kırşehirspor'u normal süresi 1-1 biten maçta 4-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Nevşehirspor Gençlik oyuncusu Soner'in 45. dakikada attığı gol ile 1-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısının son dakikasında Nevşehirspor Gençlik oyuncusu Emre bir pozisyon sonrasında hakeme yaptığı itiraz nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalırken uzatma dakikalarında Yiğit'in attığı gol ile Yeşil Kırşehirspor beraberliği yakaladı ve maçın 90 dakikası 1-1 berabere sona erdi.

Uzatmaların ilk bölümünde Nevşehirspor Gençlik 94. dakikada Salih'in ayağından bulduğu gol ile yeniden öne geçti. Maçın uzatma dakikalarına oynadığı güzel futbol ile damga vuran Salih maçın 104. dakikasında takımının üçüncü kendisinin ise ikinci golünü atarak skoru 3-1 yaptı. Maçın son bölümünde 10 kişi olmasına rağmen rakip kalede baskısını arttıran Nevşehirspor Gençlik, 112. dakikada Mehmet'in ayağından bir gol daha bularak durumu 4-1 yaptı. Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca müsabaka bu skorla sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nevşehirspor Gençlik, Yeşil Kırşehirspor'u 4-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement