Türkiye Motokros Şampiyonası Çatalca'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Motokros Şampiyonası Çatalca'da Yapıldı

Çatalca Belediyesi 15. Erguvan Festivali kapsamında yerel ölçekte turnuvalar ve yarışmalar düzenlenirken, ülke çapındaki yarışmalar da festivale entegre edildi.

03.09.2014 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu bağlamda bir yarışma olan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışı Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde yapıldı.

Çatalca Belediyesi ve Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın beşinci ayağı 31 Ağustos 2014 Pazar günü Spor Toto Motokros Parkuru'nda yapıldı. 5. Ayak yarışının sıralamalarına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere birçok ilden sporcu katıldı. Milli sporcuların da katıldığı şampiyonaya Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "Çocuklarımızın çok başarılı olduklarını biliyorum, sadece bu pistte kalmazlar Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da umarım onları görürüz. Bugün burada başarılı bir şekilde yarışan tüm sporcularımızın ailelerini de kutluyorum." dedi.

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan da; "Yarışmalar esnasında çok heyecanlandım ve çok da mutluluk duydum. Çocuklarımızı, gençlerimizi inşallah yakın zamanda ve gelecekte uluslararası turnuvalarda görürüz. Pistimiz ilçemize kazandırıldı. Çatalca Kaymakamı olarak bu pistin ilçemizde olmasından gurur duyuyorum." dedi.

Öte yandan Dünya ve Avrupa standartlarına uygun yapılan Spor Toto Motokros Parkuru'nda Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nın da yapılacağının sinyali verildi.

12 ayrı sınıfta yapılan yarışmalar sonucunda dereceye giren yarışmacıların ödülleri Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan,, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Duran Kaya tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Motokros Şampiyonası Çatalca'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement