Türkiye'nin En Büyük Eğlence Şirketi IEG'den Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Büyük Eğlence Şirketi IEG'den Bir İlk

Madagascar Live, Dubai'de Türk dansçılar tarafından sahnelendi

31.08.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Entertaintment Group (IEG) tarafından sahnelenen Madagascar Live gösterisi Suudi Arabistan'ın ardından Dubai'de de büyük ses getirdi. İki gün boyunca toplam 4 gösteriyi binlerce kişi izledi.

Türkiye'nin en büyük eğlence şirketi IEG, Amerika kıtası dışında Disney'e prodüksiyon yapan ilk ve tek şirket olarak uluslararası araneda dikkat çekti. IEG; bu doğrultuda dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Dreamworks'un canlı sahne gösterilerinin prodüksiyon ve uluslararası turne yönetimini üstlendi. Dünyaca ünlü prodüksiyon ve eğlence devi Stage Entertainment'ın Dreamworks ile yaptığı lisans anlaşmasını üzerine alan IEG, yurtdışındaki ilk gösterisini, 6 Ağustos'ta Suudi Arabistan'da gerçekleştirdi.

Suudi Arabistan'ın ilk müzikal aile eğlencesi olan Madagascar Live, büyük yankı uyandırdı. Tamamen Türk dansçılar tarafından sahneye konan gösteri, Suudi Arabistan'ın ardından 28-29 Ağustos tarihlerinde Dubai'de sahnelendi. Dubai'deki Dünya Ticaret Merkezi'nde sahnelenen gösterinin biletleri günler öncesinden tükendi. Binlerce kişinin izlediği gösteri, ayakta alkışlandı.

Dubaililer, Madagascar'ın çılgın karakterleriyle fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Madagascar Live gösterisi, 15 Eylül-31 Ekim arasında Katar, Lübnan ve Mısır'da, 1 Aralık-30 Mart arasında Çin'de, 1 Mayıs-1 Haziran'da Güney Afrika'da, 1 Temmuz-31 Ağustos'ta ise Güneydoğu Çin'de sahnelenecek.

IEG olarak dünyaya eğlence ihraç ediyoruz

IEG CEO'su Kemal Gürkaynak, yurtdışında IEG prodüksiyonlarının sahnelenmeye devam edeceğini belirterek, "Dünyanın en büyük prodüksiyon şirketleriyle birlikte başarılı işlere imza atıyoruz. İlerleyen dönemde dünyaya eğlence ihraç etmeye devam edeceğiz. Madagascar Live'ın dünya yolculuğu devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Büyük Eğlence Şirketi IEG'den Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement