Türkiye'nin En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Temeli Atılacak - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Temeli Atılacak

Türkiye\'nin En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi\'nin Temeli Atılacak

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Temel Atma Töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam’ın katılımlarıyla 7 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

05.05.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Temel Atma Töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam'ın katılımlarıyla 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Erenler Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Küpçüler Mahallesinde başlayan 280 konut ve 2 Ticaret Merkezi için temel atma töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam'ın katılımıyla Karasu çevreyolu kenarında kalan (Ernaz otomotiv karşısı) Küpçüler mahallesi 3016 ve 3005 sokaklara cepheli alanda gerçekleştirilecek.

Daha önce düzenlenmesi planlanan ve Ankara'da ki yoğun gündem ve Bakanların Ankara'da düzenlenen toplantıları vesilesi ile ertelenen temel atma töreni 7 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 15.00'te Karasu Çevreyolu kenarında ki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin başladığı alanda yapılacak.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk açıklamasında; "7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Temel Atma Törenine tüm halkımızı davet ediyoruz. Türkiye'nin en büyük alanda ki kentsel dönüşüm Projesini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Mutluluğumuzu paylaşmak adına tüm halkımızı Perşembe Günü 15.00'te gerçekleştireceğimiz Temel Atma Törenimize bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Temeli Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement