Türkiye'nin En Hesaplı Belediye Başkan Adayı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Hesaplı Belediye Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat seçim çalışmaları kapsamında çok ilginç bir slogan ile başlayarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarabildi.

20.03.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını günde 19 saate çıkartan ve seçildiği takdirde 34.694 saat hizmet etme sözü vererek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Özgür Karabat medya gündeminin en renkli siyasetçileri arasında yer almayı başardı. Yaptığı ''sizden oy istiyorum iyi de niye istiyorum'' videosuyla gündemden düşmeyen ve çok konuşulan Karabat, Başakşehir halkı tarafından sevilen ve ilgi gören bir aday. Özgür Karabat Başakşehir ilçe sınırları içerisinde girilmedik yer sıkılmadık el bırakmamak için seçim çalışmalarını günde 19 saate çıkararak mevcut adaylar arasında en çok çalışan aday olarak gösteriliyor. Belediye Başkanlığı döneminde toplam çalışma zamanını 34.694 saat olarak belirleyen karabat şunları söyledi: ''Belediyeler halk için olmalı ve kapılarının da halka 24 saat açık olması gerekmektedir. Hizmet anlayışımızın sınırı yoktur. Günde 19 saat çalışarak ve sadece 4 saat uyuyarak seçim çalışmalarımı yürütüyorum. Bunu yapan bir adayın ekonomik olarak hiçbir beklentisi olamaz böyle bir aday ancak hizmet odaklıdır. Amacımız yapacağımız hizmetlerle insanımızın refah düzeyini yükseltmektir. Türkiye'de siyaset kimsenin tekeli altında değildir. Siyaset halk için olmalıdır. Belediyecilik sosyal hizmettir. Telefonlarımızın 24 saat açık olduğu gibi Belediyeciliğimizin de hizmet anlayışı günün 24 saati olmalıdır. İnsan odaklı yaptığımız tüm projelerimiz halkımızın yararı içindir'' dedi.
Siyasette gençler ve kadınlar ön planda
30 Mart yerel seçimlerinde Özgür Karabat Başakşehir'de bir ilki gerçekleştirmeyi planlıyor. Başakşehir Belediyesi Meclis üyeleri adaylarının çoğu gençlerden oluşuyor. Özgür Karabat ile birlikte meclis üyeleri ara vermeden çalışıyor. Özgür Karabat'ın siyasette gençlerin ve kadınların siyasetteki varlığına inanması ve gelecekte iyi siyasetçilerin ancak genç ve kadın dinamikleriyle oluşabileceğine inanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Hesaplı Belediye Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement