Türkiye'nin En Ünlü Gelini Sinem Şimdi Mağazada Çalışıyor - Son Dakika
Magazin

Türkiye'nin En Ünlü Gelini Sinem Şimdi Mağazada Çalışıyor

Bir dönem ekranda fırtına gibi esen 'Gelinim olur musun?' yarışması ile şöhreti yakalayan ve aranan isimlerden biri haline gelen Sinem Umaş, şimdilerde bir mağazada çalışıyor.

06.05.2016 13:52  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundan tam 11 yıl önce ekranda izlenme rekorları kıran bir reality şov programında ünlenmişti bu fotoğrafta gördüğünüz genç kız. Sadece birkaç saat içinde tüm Türkiye onu tanımıştı. Program ekranda kaldığı sürece bu genç kız da ülkenin en çok konuşulan kişilerinden biri oldu. Sonra yarışma bitti, genç kız da unutuldu. Ta ki, ekranda yeniden görününceye kadar. Kim mu bu genç kız!

MURADINA EREMEDİ

O genç kız bir dönem ekranda fırtınalar estiren 'Gelinim olur musun?' programının en çok tartışılan gelin adayı Sinem Umaş'tan başkası değil. Programın en çok konuşulan bir başka katılımcısı Kaynana Semra'nın oğlu Ata ona aşık oldu ama iki genç muratlarına eremediler.


ATA'YI KAYBETTİ

Ata genç yaşta hayatını kaybetti. Sinem Umaş da programdan gelinlikle değil ama büyük ödül olan hatırı sayılır miktarda altın alarak ayrıldı.


EKRANLARA DÖNDÜ AMA...

Sonra sessizliğe gömüldü. Geçen yıl 'Bu Benim Stilim' yarışmasında ketrar kamera karşısındaydı. Ama eski halinden eser yoktu kelimenin tam anlamıyla. Zayıflamış, saç rengini değiştirmiş, tepeden tırnağa yenilenmişti. O yarışmadan da elendi. Ama yine kendinden söz ettirdi. Birkaç kısa denemenin ardından şimdilik ekranın uzağında Sinem Umaş. Sakin bir hayat sürdürüyor. Kamera karşısında elde ettiği kısa süreli şöhreti sosyal medyada sürdürüyor.


MAĞAZADA ÇALIŞIYOR

Hayatını da Tuzlaspor'un orta saha oyuncusu olan sevgilisi Bahadır Davran ile birlikte açtığı erkek giyim mağazasını işleterek kazanıyor.






Türkiye\'nin En Ünlü Gelini Sinem Şimdi Mağazada Çalışıyor

Son Dakika Magazin Türkiye'nin En Ünlü Gelini Sinem Şimdi Mağazada Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • BEN: KADIN BUTİK AÇMIŞ HABERE BAK YA MAĞZADA ÇALIŞIYOR 21 0 Yanıtla
  • Zuhal KESER: Eşinizin telefonu sizin adınıza ise faturayı e-posta olarak ve detaylı bir şekilde isteyin ne halt yediğini görün. 7 10 Yanıtla qamil: Eşin telefonu degil dingil hattı olması lazım. Kendin ne yazdıgini bilmiyorsun 7 2 qamil: Sagol ne zaman karanlikta kalirsan ben burdayim :) 6 0
  • tayhan: Beter olsun o isbile çok ona 1 12 Yanıtla
  • Kral: Eeeee ne yapalim. Cokmu onemli. Habermi bu simdi. 7 1 Yanıtla
  • Emre: Magazayi kendi açmış bu fakirlikmi oluyor nasıl başlık atiyonuz 8 0 Yanıtla
  • mağazasını işleterek kazanıyor.: Bahadır Davran ile birlikte açtığı erkek giyim mağazasını işleterek kazanıyor. 7 0 Yanıtla
  • metin: Of of diyen kisi karamsarliga düşme hayat hic sıkıcı değil oglum yetrki is bul dürüst ol zikret namaz kil senden mutlusu olmaz 6 1 Yanıtla
  • gak: son derece iyi iş yapmış ne yapacaktı gen laboratuvarı kurup dna mı bakacaktı?? her haber yamu yumuk dikkat çekmek için sırf 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement