Türkiye'nin İlk Spinning Stüdyosu UrbanSpinners Açıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin İlk Spinning Stüdyosu UrbanSpinners Açıldı

Amerika başta olmak üzere dünyada uzun yıllardır artan sağlıklı yaşam trendi spinning'e özel Türkiye'nin ilk spinning stüdyosu UrbanSpinners, Maslak'ta açıldı.

01.12.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası alanda tanınan ve 2011'de spinning alanında ilk 5 master trainer arasında gösterilen Levin Tahmaz'ın baş eğitmenliğini yaptığı UrbanSpinners, Türkiye'de spinning topluluğu yaratmayı ve öncüsü olmayı hedefliyor.

Özel olarak tasarlanmış sabit bir bisiklet yardımıyla yapılan ve aerobik bir egzersiz olan spinning, hızlı temposu sayesinde vücuttaki yağ oranını en iyi ve eğlenceli şekilde yakıyor, özellikle kalça ve bacak kaslarını yoğun çalıştırarak, kalbin güçlenmesini ve dayanıklı olmasına katkı sağlıyor. Sağlıklı yaşam bilincinden yola çıkan ve 40 bisikletten oluşan bir indoor spinnig salonu olarak kurulan UrbanSpinners, spinning gibi oldukça özel bir alanda hizmet sunmasının yanı sıra, hedef odaklı bir kitleye hitap ediyor. Ulaşılabilir fiyatları ve uygulama üzerinden özel rezervasyon sistemiyle spora ulaşımı hızlandıran UrbanSpinners, en iyi spinning hocaları ve programlarıyla da beden ve zihin dengesini sağlayacak için en etkin spor dengesini sunuyor.

Maslak'ta eski bir hangar alanına kurulan ve 18-60 yaş arası geniş bir kitleye hitap eden UrbanSpinners, 45 dakika süren özel spinning dersleri ile 600 kalori yakılmasına yardımcı olacak. 45 dakikalık derslerin ücretini 30 TL olarak belirleyen UrbanSpinners, sadece spinning ile bir spor salonunda harcanan masraflarında azalmasına destek oluyor.

UrbanSpinners Kurucu Ortağı Ahmet Berkman, Türkiye'de spinning'e özel ilk spor salonu UrbanSpinners'ı açmaktan duydukları memnuniyeti belirterek sözlerine devam etti; 'UrbanSpinners'da konusunda en iyi 7 hoca ile işbirliği yaptık, baş eğitmen olarak uluslararası alanda tanınan ve 2011'de spinning alanında ilk 5 master trainer arasında gösterilen Levin Tahmaz ile anlaştık. UrbanSpinners olarak konumuzda oldukça iddialıyız ve bu iddiamızı gerek hocalarımızdan gerekse işimize yaptığımız yatırımlardan alıyoruz. Türkiye'de de sporseverlerin kendilerine meydan okuyabileceği, streslerini odanın dışında bırakıp 45 dakika boyunca hem spor yapıp, hem eğlenebileceği ve çok kısa sürede sonuç alabilecekleri harika bir konsept ile yola çıkıyoruz. Uluslararası alanda tanınan hocalar eşliğinde bu deneyimi yasayacak olmaları da bir avantaj olacak' dedi.

Diğer spor salonlarından farklı olarak üyelik sistemi ile çalışmayan UrbanSpinners, IOS, Android ve Windows marketlerden indirilebilen bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama ile Facebook profilinden bağlanarak, kolaylıkla istenilen saat ve gün için ders rezervasyonu yapılabiliyor. Uygulama ile ders paketi satın alabilir veya derste kullanılacak UrbanSpinners bisikletleri online seçebilir. Ayrıca içindeki sosyal ağ yazılımı sayesinde UrbanSpinners topluluğu ile iletişim halinde kalarak, birlikte ders seçilerek performans karşılaştırması yapılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin İlk Spinning Stüdyosu UrbanSpinners Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement