Türkiye'nin Konuştuğu Polisin Son Kitabı ''Pamuk Ayna'' - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Konuştuğu Polisin Son Kitabı ''Pamuk Ayna''

Sokakta yapılan mücadelenin tek başına yeterli olmadığı düşüncesiyle başladığı eğitim çalışmaları kendisinin de bilmediği birçok kapıyı açtı.

25.07.2014 16:56  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi bünyesinde, "Madde Kullanımını Önleme Büro Amirliği"nin, ilk kez bütün illerde kurulmasını sağladı. Yine ilk kez, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne ait internet sayfasının içeriğini hazırlayarak, sayfa üzerinden başta "bilgilendirme" olmak üzere, "ünlülerle söyleşiler", "yaşanmış hikâyeler" ve "gönüllü psikolog eşliğinde vatandaşa hizmet", gibi birçok yeniliği ilk bu sitede başlattı. Benzer hizmetlerini halen kendine ait olan www.zaferercan.com , www.bagimlilikdanismani.com ve www.pamukayna.com adlı sitelerinde sürdürmektedir.

İstanbul Üniversitesi, Adli Tıp Enstitüsü'nde yüksek lisans yapıp

"Adli Bilimler Uzmanı" unvanı aldı, ardından İstanbul Üniversitesi, Psikiyatri Ana Bilimi tarafından 2 yıl süreyle verilen Bağımlılık Programı eğitimini tamamlayarak "Bağımlılık Danışmanı" oldu.

Osman Sınav Yapımı Pars Kiraz Operasyonu sinema filmi ile Pars Narkoterör dizilerinin narkotik danışmanlığını yapmıştır. Birol Güven Yapımı Arka Sıradakiler ve Çocuklar Duymasın dizilerinde sosyal sorumluluk anlamında birer bölümlerine hem metin yazarlığı yapmış, hem de kendisi rol almıştır. İstanbul'da çalıştığı dönemde Polis Radyosu'nda program yapan Zafer Ercan'ın halen farklı radyolarla sosyal sorumluluk projeleri devam etmekle birlikte Radyo Trafik 'de
Pazartesi günleri kendisinin hazırlayıp sunduğu "Pamuk Ayna Radyo Programı" canlı olarak yayınlanmaktadır.

"Testi Kırılmadan", "Kapımızdaki Düşman: Uyuşturucu", "Aşkın Dört Element Hali", "Kelebek Etkisi", "Bağımlılıktan Kaçışın Tiratları", "Uyuşturucunun Harman Yeri" ve "Pamuk Ayna" isimli kitapları yayınlanmıştır.

2008-2011 yılları arasında Bingöl, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapmış, halen 4.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesiyle İstanbul Adile-Sadullah Polis Meslek Yüksek Okulu'nda "Emniyet Müdürü/Öğretim Görevlisi" olarak görevine devam etmekte olan Zafer Ercan, hayatını, gençlere ve anne-babalara adama ruhundan bir an olsun vazgeçmeden son kitabı PAMUK AYNA'yı yazmıştır..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Konuştuğu Polisin Son Kitabı ''Pamuk Ayna'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DENİZ: İYİ POLİS BU :) 0 0 Yanıtla

Advertisement