Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği Rezidansı Gazetecileri Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği Rezidansı Gazetecileri Ağırladı

İngiltere'de çalışan Türk gazeteciler için Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği rezidansında resepsiyon verildi.

27.03.2015 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de çalışan Türk gazeteciler için Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği rezidansında resepsiyon verildi.

Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ile eşi Esra Bilgiç'in ev sahipliğindeki resepsiyona, İngiltere'de yerleşik, yabancı ve Türk medya organlarında çalışan Türk gazetecilerin yanı sıra, Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve büyükelçilik çalışanları da katıldı.

Büyükelçi Bilgiç resepsiyonda yaptığı konuşmada, "Yaptığımız bütün etkinliklerde, burada toplumumuzun gerçekleştirdiği tüm etkinliklerde, herkes misafirken, basın mensuplarımız görev gereği yorgun da olsalar, üzgün de olsalar, şartlar ne olursa olsun toplumu bilinçlendirmek için, gelişmelere ayna tutarak, işlerini özveriyle yapıyorlar. Bu resepsiyonun başlangıç noktası, yegane amacı sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Bilgiç ayrıca önümüzdeki dönemde, hem İngiltere'de hem de Türkiye'de yapılacak genel seçimleri hatırlatarak, "Bu akşamın vesilesiyle, sizlerin aracılığıyla tüm vatandaşlarımıza mutlaka seçimlere katılmaları ve oylarını kullanmaları çağrısında bulunuyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği Rezidansı Gazetecileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement