Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'ne Taşlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'ne Taşlı Saldırı

Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin ardından, önünde protestoların devam ettiği Moskova'daki Türk Büyükelçiliği'ne protestocular taşlı saldırıda bulundu.

25.11.2015 14:42  Güncelleme: 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moskova'da bulunan Türkiye Büyükelçiliği binasına yönelik dün akşam saatlerinde başlayan protesto gösterileri bugün taşlı saldırıya dönüştü. Elçilik binasının ikinci katındaki ofislerin camları atılan taşlarla kırıldı.

PROTESTOLAR DÜN BAŞLADI

Dün Türkiye'nin Rus uçağını vurmasının ardından Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği önünde protesto gösterisi yapılmaya başlanmıştı. Yaklaşık 400 kadar Rus vatandaşı Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği önünde toplandı. Rus uçağı için protesto gösterisi yapan grup ellerinde getirdikleri pankartların yanı sıra Rus ve Suriye bayrakları taşıdı. Grup Türkiye aleyhine sloganlar attı. Bugün de devam eden protestolarda kalabalık, binaya taşlarla saldırmaya başladı. Elçilik binasının ikinci katındaki ofislerin camları atılan taşlarla kırıldı.


TAKSİM'DEKİ KONSOLOSLUĞUN ÖNÜNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

Rusya savaş uçağının düşürülmesinin ardından polis, Taksim'de bulunan Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu çevresinde güvenlik önlemi aldı.



Çevik kuvvet polisi İstiklal Caddesi'nde bulunan Rusya Konsolosluğu önünde herhangi bir olaya karşı önlem aldı. Konsolosluk önünde çevik kuvvet polisine ait otobüslerle de bekliyor.






Son Dakika Güncel Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'ne Taşlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (97)

  • vatandaş: hak ettik 11 48 Yanıtla
  • cizre: Elleriniz dert gormesin rus kardeslerim 40 14 Yanıtla .....: Ermeni değilmiydi senin özkardeslerin 0 0
  • TÜRK: Rostov Rusyada Pkk lıların en yoğun olduğu şehirdir,,birde Krasnodar,bu iki şehirde örgütlenmişlerdir...Öyle her gördüğünüz kara gözlüyü hemşeriniz sanmayın,Rusyaya giden TÜRKlerin en çok düştüğü hatadır..Bu iki şehirde çok sayıda ermenide yaşamaktadır... 3 30 Yanıtla
  • Milli görüş: Kahrolsun pkk hdp pyd ve ne zır kım varsa 19 13 Yanıtla
  • can: ee yavru kurtlar osmanlı ocakları alperenler hani nerdesiniz eşlerinizin eteklerinin altınamı saklandınız neden atıp tutmuyonuz ruslar bir numara fazla geldi galiba 24 7 Yanıtla safiye: etek altına saklanmak size has bir olgu ülkücüler Türkmenlerin yanında sizinkiler gibi etek giyip kaçmıyorlar 0 0
  • Tuncelili: Kirim a özgürlük ! 29 1 Yanıtla
  • 1071: Sabır sınamayın burdada rus elciligi oldugunu unutmayın 16 8 Yanıtla
  • EnteresanAdam: HAYIR YANİ BİLEREK Mİ YAPIYORSUNUZ ZATEN O UÇAĞI DÜŞÜREREK AYVAYI YEMİŞ DURUMDAYIZ HALA AKILLANMIYORUZ. BÖYLE İLERLEMEZ BU ÜLKE 17 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement