Türkiye'nin Öncü Katılım Bankası Türkiye Finans, Anadolu'daki İşadamlarına Desteğini Sürdürüyor. - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Öncü Katılım Bankası Türkiye Finans, Anadolu'daki İşadamlarına Desteğini Sürdürüyor.

Türkiye\'nin Öncü Katılım Bankası Türkiye Finans, Anadolu\'daki İşadamlarına Desteğini Sürdürüyor.

Van'da Katılım Bankacılığının Adresi Türkiye Finans Türkiye Finans'ın Van'da yerleşik ticari işletmelere kaynak sağlamak üzere imzaladığı protokol, işletmeler için önemli ekonomik değer ve destek sağlayacak.

26.06.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da Katılım Bankacılığının Adresi Türkiye Finans

Türkiye Finans'ın Van'da yerleşik ticari işletmelere kaynak sağlamak üzere imzaladığı protokol, işletmeler için önemli ekonomik değer ve destek sağlayacak. Protokol kapsamında kullandırılacak taşıt kredilerinde maksimum vade 36 ay, gayrimenkul, makine, ekipman ve leasinge konu yatırım mallarında 60 aya kadar vade uygulanabilecek. Türkiye Finans'ın Van'da yerleşik ticari işletmelere kaynak desteği sağlamak üzere gerçekleştirilen protokol imza töreni, Van Ticaret ve Sanayi Odası'na üye olan ve gerekli şartları taşıyan tüm işyerlerini kapsıyor.

Türkiye Finans, Van TSO üyelerinin ithalat ve ihracat işlemleri için uzman kambiyo hizmeti vererek, bu kapsamda ithalat-ihracat, akreditif, döviz havalesi-dövizli çek işlemleri, harici garanti, ülke kredileri, uzman kambiyo hizmeti sunacak. Türkiye Finans, Van TSO üyelerinin ekonomik açıdan gelişmelerine yönelik faaliyetlere destek olacak. Üyelerin Türkiye Finans'ın sunduğu avantaj paketinden faydalanabilmesi için Kurumsal Finansman Desteği, İnternet Bankacılığı, Happy Business Kart ve Paratik Ticari kart ürünlerinden birine sahip olması ya da Türkiye Finans'a ait en az 5 adet ürüne sahip olması gerekiyor.

Türkiye Finans Van Şubesi'nden yapılan EFT/Havale işlemlerinde ve günlük takas çek masrafında güncel masraflardan yüzde 50 indirim uygulanacak. Türkiye Finans İnternet Şubesi'nden yapılan Havale/EFT işlemleri protokol süresince masrafsız yapılabilecek. Gelen ihracat bedellerinin üç işgünü bankada kalması koşuluyla komisyon tahsil edilmeyecek.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Öncü Katılım Bankası Türkiye Finans, Anadolu'daki İşadamlarına Desteğini Sürdürüyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi
    09:05 Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda lav silahı, el bombası, ruhsatsız tabanca, tüfek, fişek, sikke, kılıç, mızrak, ok ucu, taş sütun, İslami Döneme ait miğfer takımı, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve el telsizi gibi toplamda 455 adet suç unsuru ve tarihi eser ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

  • Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar hayvan üreticilerini ziyaret ediyor
    09:04 Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar hayvan üreticilerini ziyaret ediyor

    Denizli'de Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşlar, üreticileri ziyaret etmeye başladı. Üreticiler ise ekonomik sıkıntılar ve yükselen maliyetlerle mücadele ettiklerini dile getirdi.

  • CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor
    09:01 CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor

    CHP'nin yerel yönetimler çalıştayı, parti genel merkezinde başlıyor. CHP'li belediye başkanları ve il örgütleri Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Özel, çalıştayın açılışında konuşacak.

  • Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı
    08:58 Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu bereketli başladı. Balıklar Yunanistan, Ukrayna ve Amerika'ya ihraç edilerek cips olarak satışa sunuluyor. İhracatın artmasıyla birlikte bölgedeki kooperatiflerin balık avlama kapasitesi de yükseldi.

  • İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı
    08:39 İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu sıcakların başlamasıyla birlikte bereketli bir şekilde başladı. 5 kooperatifin hedefi bin ton balık tutmak ve ihracat yapmak.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.


Advertisement