Türkiye'nin yıldızları Afrikalı çocuklara destek için Antalya'da - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin yıldızları Afrikalı çocuklara destek için Antalya'da

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında 16 Temmuz'da Antalya'da gerçekleştirilecek futbol karşılaşmasına Türkiye'den de pek çok ünlü isim katılarak destek verecek.

15.07.2016 09:22  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhan Gencebay, Hande Yener, Murat Yıldırım, Alişan, Kutsi, Altay, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun'un da olduğu çok sayıda ünlü isim Eto'o Charity All Star ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giyeceği Turkish Star takımları arasındaki futbol karşılaşmasını izlemek için Antalya Arena'da olacak.

Antalya Arena'da gerçekleştirilecek ve dünyanın gözünün çevrileceği futbol karşılaşmasını izleyecek olan ünlüler, Kamerun'da çocukların spor, eğitim ve sağlık ihtiyaçları için kurulan Samuel Eto'o Özel Vakfı'na tam destek veriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek organizasyona iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda isim katılacak. Aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan'ın da bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcunun yanı sıra Orhan Gencebay, Hande Yener, Murat Yıldırım, Alişan, Kutsi, Altay, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun ise karşılaşma izleyen ünlü isimler arasında olacak. Konuklar, 15 Temmuz'da Regnum Carya Golf & Spa Resort'da ENBE Orkestrası'nın bir konser vereceği ve Ece Vahapoğlu'nun sunacağı gala yemeğinde bir araya gelecek.

INSTAGRAM HESAPLARINDAN DUYURDULAR

1 milyonun üzerinde takipçisi olan Eto'o, sosyal medya hesaplarından "Antalya Sizi Bekliyor" diyerek, takipçilerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan maça davet ediyor. Orhan Gencebay, Hande Yener, Murat Yıldırım, Alişan, Kutsi, Altay, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun'un da olduğu çok sayıda ünlü isim Eto'o Charity All Star ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giyeceği Turkish Star takımları arasındaki futbol karşılaşmasını izlemek için Antalya Arena'da olacak. Maça katılacak olan sanatçılardan Murat Yıldırım ve Hande Yener ise maça katılacağını Instagram hesabından duyurdu. #EtooCharityMatch etiketi ile "Ben de destek veriyorum" diyen oyuncu ve sanatçılar 16 Temmuz Cumartesi saat 20.45'te oynanacak maçı tribünlerden izleyecek.

Samuel Eto'o'nun düzenleyeceği bağış maçına arkadaşlarının desteği ise tam. NBA takımlarından Oklahoma City Thunder'da oynayan profesyonel Kongo kökenli İspanyol basketbol oyuncusu Serge Ibaka, Fransa Millî Futbol Takımı'nın kaptanı Martinik kökenli Fransız futbolcu Eric Abidal ve Fransız millî futbolcu Lass Diarra'nın kısa videolarından oluşan instagram gönderileri ile Eto'o'ya Antalya'daki maç için destek mesajı veriyor. Ayrıca şu an Chelsea kulübünün formasını giyen Belçikalı millî futbolcu Eden Hazard, Barcelona'da 11 numaralı formayı giyen Neymar, Montreal Impact takımında forma giyen Didier Drogba, La Liga ekiplerinden FC Barcelona ve Türkiye Millî Takımı forması giymekte olan Arda Turan ve futbolcular arasında en iyilerden biri olarak kabul edilen Lionel Messi de instagram hesabında yer alan isimler arasında.

DÜNYA'NIN GÖZÜ ANTALYA'DA OLACAK

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek yetenekli birçok futbolcuyu Afrikalı çocuklar için bir araya getiren Samuel Eto'o Vakfı, maçı Eto'o'nun takım kaptanlığını yaptığı Antalyasporun kalbinde Antalya Arena'da düzenleyecek. Dünyanın dört bir yanından gelecek 50'nin üzerinde yabancı, 150'nin üzerince ulusal gazeteci karşılaşmayı takip ederken maç, 15'ten fazla ülkede naklen yayınlanacak. Toplam 4 kategoriden oluşan bilet satışları maçın izlenebileceği konuma göre değişiklik gösteriyor. Bilet fiyatları ise 1.kategori 399 TL, 2.kategori 99 TL, 3.kategori 69 TL ve 4.kategori 49 TL olarak satışa sunuldu. Karşılaşmayı, 33 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havaalanında karşılayarak özel olarak maça davet eden Eto'o, davetinin kabul edilmesinden sonra facebook, twitter ve instagram hesaplarından teşekkür mesajı yayınladı. Eto'o "Vakfımın 10.Kuruluş yılı dolayısıyla dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Antalya'da düzenleyecek olduğumuz futbol yardım maçında nazik yaklaşımları ve katkılarından dolayı, başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'e şükranlarımı sunarım. Kamerunlu çocuklar sizi asla unutmayacak" şeklinde paylaşımda bulundu.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin yıldızları Afrikalı çocuklara destek için Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement