Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışları - Son Dakika
Yerel

Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışları

Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışları

Alanya'da 22 aracın katıldığı şampiyonanın ilk etabı, Türkler Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor.

11.10.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. Ayak Yarışları Alanya'da başladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Ankara Doğa Sporları Off Road Kulübü tarafından düzenlenen yarışların startı, Türkler Mahallesi'nde Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından verildi.

Startın ardından Ankara Offroad Kulübü (ANDOFF) Başkanı Muharrem Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, off-road yarışlarının 5. ayağını Alanya Off-Road Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Alanya'nın güzel doğasıyla bir cennet olduğunu ifade eden Çelik, "Yarışlara 26 araç kayıt yaptı. 4 araçta teknik sıkıntı olduğu için 22 araçla start verdik. Şimdiye kadar herhangi bir kaza bela yok, yarışma gayet güzel gidiyor. Etaplarımız biraz sert, biraz kırıcı ama off-road bu. Off-road'un böyle olması gerekiyor" dedi.

Yarın devam edecek yarışların ardından şampiyonların belirleneceğine değinen Çelik, yarışmada kıyasıya bir mücadele yaşandığını belirtti. Toplam 66 kilometre yarışılacağını anlatan Çelik, "İki etabımız var. Bir etap 3 kere, bir etap 4 kere yarışılacak. Etapta çamurlu olan yerlerimiz var, su bastığımız yerler var, uzama yerleri var. Seyircinin keyif alacağı bir etap hazırladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Yarışlar yarın sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement