"Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası" - - Son Dakika
Spor

"Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası" -

Mardin'de "Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası" düzenlendi.

05.04.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de "Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası" düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Voleybol Federasyonu'nca organize edilen Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası'nda farklı kentlerden gelen 8 erkek ve 8 kız takımı Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde karşı karşıya geldi.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonu'nda oynanan kızlar kategorisi final maçında, Ankara Özel Maya Ortaokulu, İstanbul Özel Ataşehir Ortaokulu'nu 3-1 yenerek şampiyon oldu. Mardin Spor Salonu'nda erkekler kategorisinde ise İstanbul Erenköy Ortaokulu, İzmir Özel Yamanlar Ortaokulu'nu 3-0 yenerek şampiyonluğu elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Kuzu, AA muhabirine, 16 takımın katıldığı şampiyonanın Kızıltepe ve Artuklu ilçelerinde yapıldığını, Türkiye'nin en iyi sporcularının kıyasıya yarışlarını izlediklerini söyledi.

Şampiyonaya, İzmir, Ankara, İstanbul, Kayseri, Adana, Denizli ve Muğla'dan gelen takımların katıldığını kaydeden Kuzu, böyle bir organizasyonu Mardin'de yaptıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kızıltepe'de kızlar kategorisinde düzenlenen voleybol müsabakalarında, Ankara Özel Maya Ortaokulu birinci, İstanbul Özel Ataşehir Ortaokulu ikinci, İzmir Özel Bornova Ortaokulu üçüncü oldu.

Artuklu'daki erkekler kategorisinde ise İstanbul Erenköy Ortaokulu birinci, İzmir Özel Yamanlar Ortaokulu ikinci, İstanbul Kumport Ortaokulu ise üçüncü olarak şampiyonayı tamamladı.

"Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası" -
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement