Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. Kademe Yarışları Yapıldı - Son Dakika
Spor

Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. Kademe Yarışları Yapıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. Kademe Yarışları Yapıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. kademe yarışları Hatay’ın Hassa ilçesinde yapıldı.

26.12.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. kademe yarışları Hatay'ın Hassa ilçesinde yapıldı.

Hassa ilçesine bağlı Haydarlar Mahallesi Güdükaliler mevkisinde düzenlenen yarışmaya, 70 ilden bin 102 sporcu katıldı. Kayalık zor arazide kıyasıya yarışan sporcular belirlenen hedeflere ulaşmak için ellerindeki harita ve pusulalarla yoğun çaba sarf etti.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, Hassa'da ilk defa yarışma düzenlediklerini belirtti. Hassa'nın coğrafi olarak oryantiring sporuna çok uygun bir yer olduğunu kaydeden Çolakoğlu, "Kısmet olursa önümüzdeki yarışmaları da burada yapmayı düşünüyoruz. Bölge arazi yapısı olarak oryantiring sporuna çok uygun. İnsanları çok sıcak. Hassa Kaymakamı ve Belediye Başkanının yakın ilgisi bizleri mutlu etti. Hatay Büyükşehir Belediyesine de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala ise, "Türkiye Oryantiring Federasyonu üyelerini ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduk. İlçemiz, iklim koşulları ve doğa güzellikleri ile içerisinde birçok güzellikleri barındırmaktadır. Bugün burada bahar havasında sporcularımız yarışma fırsatı bulmuşlardır. İnşallah ileriki dönemlerde uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Yarışlara, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nuri Dilek ve çok sayıda sporsever katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. Kademe Yarışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement