Türkiye Ralli Şampiyonası İzmir'den Start Alacak - Son Dakika
Güncel

Türkiye Ralli Şampiyonası İzmir'den Start Alacak

Türkiye Ralli Şampiyonası İzmir\'den Start Alacak

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Saygılı Rulman Ege Rallisi, 16-17 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak.

05.04.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Saygılı Rulman Ege Rallisi, 16-17 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak.

16 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Forum Bornova önünden verilecek startla başlayacak yarışa katılacak 60 ekip 2 gün boyunca Seferihisar bölgesindeki özel etaplarla İzmir Park Yarış Pisti'ndeki seyirci özel etabında dereceye girmek için direksiyon sallayacak. 494 kilometre toplam uzunluğundaki 7 özel etaptan oluşan rallideki Efemçukuru ve Beyler özel etapları, geçmiş yıllarda yaşamını yitiren Selim Teoman ve Mazhar Demiralp adları ile geçilecek.

Son 4 yılın kadınlar Türkiye şampiyonu Simin Bıçakçıoğlu, bu sezon beşinci şampiyonluk için ter dökeceğini belirterek İzmirliler'i yarışlara davet etti. Simin Bıçakçıoğlu, şunları söyledi:

"Zirveye ambargo koyduğumuz söylense de, her yarışın ayrı bir heyecanı var. Daha büyük hedefler için daha çok çalışacağız. 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası'na da bu motivasyon ile hazırlandık. Ayrıca bu yıl bayrağımızı yurt dışında katılacağım yarışlarda da dalgalandırmak istiyorum. Başta ailem, arkadaşlarım olmak üzere beni destekleyen tüm otomobil sporları izleyicilerine teşekkür ediyorum."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Ralli Şampiyonası İzmir'den Start Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement