Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları Devam Ediyor

Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları Devam Ediyor

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun yılın son faaliyeti olan “Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk yarışmaları Adana’da devam ediyor.

13.12.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun yılın son faaliyeti olan "Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk yarışmaları Adana'da devam ediyor.

Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Yavaş, Çukurova İlçesi TÜYAP Fuar Salonu'nda devam eden ve 37 ilden 107 kulüpten toplam 577 kadın ile erkek sporcu ile rekor katılım gerçekleştiği yarışmalarda sıralama atışlarında 3 yeni Türkiye rekorun kırıldığını söyledi.

Yavaş, İzmir Karşıyaka Belediyespor'dan Demir Elmaağaçlı 30 ok atışlarında daha önce kendine ait olan 298 puan ve 592 toplam rekoru Adana'da gerçekleşen yarışmalarda rekorunu geliştirerek 299 puan ve toplamda 593 puanla 2 yeni Türkiye rekorunun sahibi olduğunu kaydetti.

Daha önce, 30 okta makaralı yay bayanlarda 289 puanla Aksaray Gençlikspor kulübünden Ebru Arslan'a ait rekoru, Muğla Gençlikspor'dan Yeşim Bostan 292 puanla yeni Türkiye rekorunu kırdığını ve 15 ok eleme atışlarında 148 puanla en iyi derecenin sahibi olduğunu ifade eden Yavaş, "Rekor katılımla gerçekleşen yarışmada sıralama atışlarında 3 yeni Türkiye rekorunun kırılması bizleri heyecanlandırdı. Demir Elmaağaçlı ve Yeşim Bostan'ın diğer sporculara da örnek olacağına inanıyorum. Umarım yarın gerçekleştirilecek finallerde yeni rekorlar elde ederiz" diye konuştu.

Bu arada yarışmalar 14 Aralık Pazar günü yapılacak final atışlarıyla sona erecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement