Türkiye Şampiyonasında Ege'yi Temsil Edecekler - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonasında Ege'yi Temsil Edecekler

Ege Bölgesi birinciliğini kazanan Marmaris Profesyonel İlgim Koleji'nin kız ve erkek tenis takımları, Türkiye şampiyonasında bölgeyi temsil edecek.

20.12.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi birinciliğini kazanan Marmaris Profesyonel İlgim Koleji'nin kız ve erkek tenis takımları, Türkiye şampiyonasında bölgeyi temsil edecek.

Okulun kız tenis takımında yer alan Aynur Cemre Aka, Dilan Nur Şahin, İdil Canpolat, Lara Büyük ile erkek takımında bulunan Cem Gün, Kayra Kargın, İlker Koray, Emre Karaman ve Doğukan Şahin Muğla birinciliğinin ardından, Türkiye Genç Kızlar ve Erkekler İzmir Bölge Şampiyonası'na katıldı.

5 gün süren bölge şampiyonasında, Profesyonel İlgim Koleji'nin kız tenis takımı ve erkek tenis takımı 16 takım arasında şampiyon olurken, ikinciliği İzmir temsilcileri, üçüncülüğü ise Eskişehir temsilcilerinin kazandığı öğrenildi.

İki takım olarak Ege Bölgesi şampiyonluğunu elde etmeyi başaran Marmarisli genç tenisçilerin, 3 Ocak 2015'te Antalya'da gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye şampiyonasında Ege Bölgesi'ni temsil edecekleri belirtildi.

Profesyonel İlgim Koleji Müdürü Mete Hüner, il temsilcisi olarak katıldıkları bölge şampiyonasında hem Muğla'nın hem de Marmaris'in adını şampiyon yaptıkları için öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Mehmet Görmez de çalışmalarını derslerini de aksatmayacak şekilde yürüten özverili öğrencilerini kutladığını söyledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonasında Ege'yi Temsil Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement