Türkiye Sandık Başında - Son Dakika
Yerel

Türkiye Sandık Başında

AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik ve Gökçen Özdoğan Enç ile İl Başkanı Rıza Sümer, oylarını kullandı.

01.11.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik ve Gökçen Özdoğan Enç ile İl Başkanı Rıza Sümer, oylarını kullandı.

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Mustafa Köse, oyunu Antalya İmam Hatip Lisesi, 2238 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu belirten Köse, "Milletin iradesi sandıklardan çıkacak sonuçlarla tecelli edecek. Bugün gerçekleşecek oy kullanma işlemi ile TBMM'de görev yapacak, milletin vekilleri belirlenecek. Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik ise oyunu Alanya'da Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi, 2092 numaralı sandıkta kullandı. Yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Çelik, "Öncelikle halkımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Her gittiğimiz yerde bize teveccüh ve sevgi gösterdiler. Bizlere evlerinin kapılarını açtılar. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olur" diye konuştu.

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekilli adayı Gökçen Özdoğan Enç de oyunu Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde (BATEM) 1082 numaralı sandıkta kullandı. Sandık görevlileri ve vatandaşlarla selamlaşan Enç, seçimlerin Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ise oyunu Muratpaşa ilçesinde Hacı-Dudu Mehmet Gebizli İmam Hatip Lisesinde kullandı. Daha sonra okulları gezerek sandık görevlileri ve siyasi partilerin temsilcilerine başarılar dileyen Sümer, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.

Sümer, "Seçim demokrasinin bayramıdır. Demokrasi adına seçimlerin huzurlu ve güven ortamında geçmesi en büyük temennim. Seçimin sonucu ne olursa olsun halkımızın vermiş olduğu karara saygılı olacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Sandık Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement