Türkiye Satranç Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Türkiye Satranç Şampiyonası

Satranç Federasyonu tarafından yarışmalarda en iyi dereceleri alan 14 sporcunun katılımıyla düzenlenen 2014 Türkiye Satranç Şampiyonası, Buldan'da başladı.

01.11.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından yarışmalarda dereceye giren 14 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve 15 gün sürecek 2014 Türkiye Satranç Şampiyonası, Denizli'nin Buldan ilçesinde başladı.

Buldan Belediyesi El Sanatları ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 gün boyunca Türkiye'nin en iyi 14 satranççısını Buldan'da ağırlayacaklarını söyledi.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da Denizli'nin satrançta önemli bir konumda olduğunu belirterek, ilde 7 bin lisanslı satranç sporcusunun bulunduğunu kaydetti.

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu ise yüz binlerce kişi arasından seçilen 14 sporcunun Buldan'da şampiyon olmak için mücadele edeceğini söyledi. Turnuvanın 15 gün süreceğini hatırlatan Haşıloğlu, yarışmaların Türkiye Satranç Federasyonu'nun internet sitesinden canlı olarak izlenebileceğini anlattı.

Törene Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmaların ardından şampiyonanın açılış hamlesini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Satranç Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement