Türkiye Standı Çin'de Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Türkiye Standı Çin'de Büyük İlgi Gördü

Türkiye Standı Çin\'de Büyük İlgi Gördü

Ankara Kalkınma Ajansı, CIFIT 2015 Uluslararası Yatırım Ticaret ve İpekyolu Ekonomi Kuşağı Fuarına katıldı.

15.09.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı, CIFIT 2015 Uluslararası Yatırım Ticaret ve İpekyolu Ekonomi Kuşağı Fuarına katıldı.

Ankara Kalkınma Ajansı 8-11 Eylül 2015 tarihleri arasında Çin'in Xiamen bölgesinde düzenlenen CIFIT 2015 Uluslararası Yatırım, Ticaret ve İpekyolu Ekonomi Kuşağı Fuarına katıldı. Çok sayıda uluslararası yatırımcının katıldığı fuara, Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, İpekyolu turizm koridoru güzergahında olan Ahiler Kalkınma Ajansı, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı ile birlikte oluşturulan Türkiye Standı büyük ilgi gördü. Standı ziyaret edenler arasında Türkiye'nin Guanco Başkonsolosu Batu Kesmen, Guangzhou Ticaret Ataşeleri Hüsnü Tamer Erkan, Hasan Köse ile Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı da bulundu.

Fuarda Ankara Kalkınma Ajansı Kurumsal İletişim Birim Başkanı Gökhan Canlı ve Aybars Erdemli de ziyaretçilere Ankara ile ilgili detaylı bilgi verdi. Tüm stantlar ziyaret edilerek muhtemel işbirliği fırsatları ikili görüşmeler ile sağlandı.

Başkent'in tarihi turizm koridoru niteliğini taşıyan Ayaş- Sapanca İpekyolu Turizm Koridoru çalışması kapsamında Ayaş, Güdül, Beypazarı, Nallıhan, Mudurnu, Göynük, Taraklı, Geyve ve Sapanca'yı içine alan turizm koridorunun dünyaya tanıtıldığı fuarda bu amaçla hazırlanan Çince, İngilizce broşür ve haritalar Türkiye standına gelen ziyaretçilere takdim edildi.

Nallıhanlı kadınların el emeği, göz nuru ile işledikleri iğne oyaları İpekyolunun başladığı Çin'de tanıtıldı. Türkiye standına gelen ziyaretçilere iğne oyaları ile yapılan hediyelik eşyalar hediye edildi. Ayrıca fuar süresince İpekyolu Turizm Koridoru bölgeleri için hazırlanan kapsamlı bir tanıtım filmi de fuardaki ziyaretçilerle paylaşıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Standı Çin'de Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement