Türkiye Tekvando Poomse Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Tekvando Poomse Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Tekvando Poomse Şampiyonası Sona Erdi

Şampiyonada en başarılı iller, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Balıkesir ve Kastamonu oldu.

23.08.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tekvando Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan "Türkiye Tekvando Poomse Şampiyonası" tamamlandı.

Federasyonun Genel Koordinatörü Ramazan Elçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonada en başarılı illerin Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Balıkesir ve Kastamonu olduğunu söyledi.

Kurtdereli Spor Salonu'ndaki turnuvaya rekor düzeyde katılım olduğunu dile getiren Elçin, şunları kaydetti:

"Minikler, küçükler, gençler ve büyükler olmak üzere birçok kategoride müsabakalar tamamlandı. Dereceye giren sporcularımıza madalyaları verildi. Daha sonra illerin takım puanlarına bakılarak dereceye giren illere kupaları verildi. Bu şampiyonaya 38 ilden 576 sporcu katıldı. Ayrıca ilk kez serbest stil müzikli poomse müsabakaları yapıldı ve bu kategoriye katılım da çok yüksek oldu. Balıkesir'deki bu etkinlikten son derece memnun kaldık, katılım oranı çok yüksekti. En başarılı iller; Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Balıkesir ve Kastamonu oldu."

Elçin, bu şampiyonanın, milli takıma sporcu seçme ve Meksika'da yapılacak Poomse Dünya Şampiyonası'na katılacak sporcuları belirleme bakımından önemli olduğunu anlattı.

Seçilen sporcuların, 15 ve 20 gün olmak üzere iki kamp dönemi geçireceği bilgisini veren Elçin, "İnşallah Meksika'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Tekvando Poomse Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement