Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika
Güncel

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen üyesi sağlık çalışanları, üniformalarıyla Kızılay'daki patlamanın yaşandığı alana gelerek terör saldırısında hayatını kaybedenleri andı.

17.03.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen üyesi sağlık çalışanları, üniformalarıyla Kızılay'daki patlamanın yaşandığı alana gelerek terör saldırısında hayatını kaybedenleri andı.

Kızılay Güvenpark yakınında 13 Mart Pazar günü terör saldırısının gerçekleştirildiği alana ziyaretler sürüyor.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen üyesi, doktor, hemşire ve 112 Acil Servis görevlilerinin de bulunduğu sağlık çalışanları, hayatını kaybedenleri anmak üzere üniformalarıyla Kızılay'a geldi. Sağlık çalışanları, hayatını kaybedenler için dua etti.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, alana karanfil bıraktıktan sonra yaptığı konuşmada, "Teröre karşı, ülkemiz üzerinde hesap yapan şer odaklarına karşı biriz, beraberiz, Türkiye'yiz" dedi.

İnsan hayatı için çırpınan sağlık çalışanları olarak, insanlık katillerine olan öfkelerini haykırmak için alanda olduklarını söyleyen Memiş, bu saldırının, vatan, bayrak ve milli birliğe olan sevdalarını, Çanakkale ruhuna olan bağlılıklarını daha da büyüttüğünü ifade etti. Memiş, "Teröre, savaşa, vatanımızı tehdit eden her türlü odağa karşı, vatanın bütünlüğüne, bağımsızlık ruhuna sonuna kadar sahip çıkacağız. Terörün, halkımızın huzurunu kaçırmasına, milli birliğimizi nifak tohumları saçarak bozmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Öte yandan patlamada hayatını kaybeden MTA'da görevli Mehmet Alan'ın mesai arkadaşları ile 20 yaşındaki Elvin Buğra Aslan'ın annesi ve yakınları da saldırının gerçekleştirildiği noktada hayatını kaybedenler için dua etti. Alana karanfil bırakan Alan'ın arkadaşları ve Aslan'ın annesi, gözyaşlarını tutamadı.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, milletvekilleri ve Ankara il teşkilatı üyeleri de alana karanfiller bıraktı.

Vatan Partisi üyesi bir grup da saldırının yaşandığı noktaya karanfil bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement