Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika
Güncel

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

18.03.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Boyabat CHP İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıda konuşan Karadeniz, terör karşısında birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi.

Ankara'da üç terör olayı yaşandığına dikkati çeken Karadeniz, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Ülkemizde hiç yaşanması istenilmeyen ve birtakım karanlık ellerin elini çekmediği oyunlar oynanıyor. Hiçbir hak, hiçbir kazanç ölümden öte değildir. Terör olayları kanıksanılmaya, alıştırılmaya çalışılıyor. Terör nereden gelirse gelsin, hangi terör örgütü olursa olsun, ülkemize verilen acıları bu akşam buradan lanetliyorum" dedi.

Karadeniz, toplantının ardından CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan ve CHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Canan Ataberk ile Boyabat esnafını ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement