Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası, Ürgüp'te Başladı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası, Ürgüp'te Başladı

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası, Ürgüp\'te Başladı

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası, Ürgüp'te başladıTürkiye Bilardo Federasyonu tarafından Nevşehir'in Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi'nin katkılarıyla 20 masada düzenlenen Üç Bant Bilardo Şampiyonası ikinci etap müsabakaları, Ürgüp Spor Salonu'nda başladı.

02.05.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası, Ürgüp'te başladı

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Nevşehir'in Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesi'nin katkılarıyla 20 masada düzenlenen Üç Bant Bilardo Şampiyonası ikinci etap müsabakaları, Ürgüp Spor Salonu'nda başladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Basın Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu, Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası 2'nci etap müsabakalarının toplamda 900 sporcunun katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi.

Türkiye şampiyonasının 4 etaptan oluştuğunu, Ürgüp'te 2'nci etabın erkekler, gençler ve kadınlar olmak üzere üç ayrı kategoride yapıldığını ifade eden Eroğlu, Son Türkiye şampiyonumuz Semih Saygıner, Türkiye milli takımındaki sporcularımız Tayfun Taşdemir, Can Çapak dahil ilk 32'deki sporcularımızın katılımıyla turnuvamızı gelecek hafta tamamlamış olacağız. Bu turnuva sonunda dinamik Türkiye klasmanı ve Türkiye genel klasmanı şekillenmiş olacak. Şampiyona sonrasında ilk 4'e giren sporculara madalya ve kupaları verilecek. Bilardo sporunda dördüncü olan sporcular da üçüncü olmuş sayılıyor" dedi.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde başlayan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası, 10 Mayıs tarihinde oynanacak olan final müsabakaları ile sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası, Ürgüp'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement