Türkiye ve İslam Konferansı" - Son Dakika
Güncel

Türkiye ve İslam Konferansı"

Türkiye ve İslam Konferansı"

Rabia Platformu Sözcüsü ve gazeteci yazar Dilipak: "Türkiye artık hiç kimseye muhtaç değil. Türkiye, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir ülke. O yüzden şimdi iş yapanların hepsi en kısa süre pasaportlarını cebine koysunlar.

12.02.2014 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rabia Platformu Sözcüsü ve gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak,  "Türkiye artık hiç kimseye muhtaç değil. Türkiye, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir ülke. O yüzden şimdi iş yapanların hepsi en kısa süre pasaportlarını cebine koysunlar. Dünyayı fethe çıkıyoruz" dedi.

Dilipak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Münazara Demokrasi ve Gelişim Topluluğu, İlim Yayma Cemiyeti, Memur-Sen Muğla Şubesi ile Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MİHDER) tarafından Atatürk Spor Salonunda düzenlenen "Türkiye ve İslam" konulu konferansta, dış güçlerin Türkiye'de terörün bitmesini istemediğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise bu sorunu çözmek için çaba gösterdiğini söyledi.

Bazı kesimlerin Türkiye'nin yoksullaşmasını ve kendi iç dertleriyle boğuşmasını istediğini vurgulayan Dilipak, "Terörün bitmesini istemiyorlardı. Tayyip Erdoğan da ilk olarak terörü bitirmek istiyordu. O günden bugüne terör de bitti. Ellerinden gelse yine başlatmaya çalışacaklardı. Dertleri Türkiye'ye para girişini engellemek, para çıkışını tahrik etmek" diye konuştu.

"Dünyayı fethe çıkıyoruz"

Türkiye'nin son yıllarda yaptığı yatırımlarla çığır açtığına işaret eden Dilipak, herkesin Türkiye'den haberdar olduğunu ve bulundukları yerde buna karşı bir şeyler yapmaya başladıklarını söyledi.

Dilipak, Türkiye'nin Avrupa'yla pazarlık yapar hale geldiğini ve dünyaya "Füzelerimi kendim yapacağım" dediğini dile getirerek, "Türkiye artık hiç kimseye muhtaç değil. Türkiye kendi ihtiyaçlarını karşılıyacak bir ülke. O yüzden şimdi iş yapanların hepsi en kısa sürede pasportlarını cebine koysunlar. Dünyayı fethe çıkıyoruz arkadaşlar. Toprak işgaline değil" ifadesini kullandı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye ve İslam Konferansı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement