Türkiye'ye Sığınan Ezidiler - Son Dakika
Yerel

Türkiye'ye Sığınan Ezidiler

Türk Kızılayı'nca IŞİD'ın saldırılarından kaçarak Siirt'e yerleşen Ezidilere yardımda bulunuldu.

10.12.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Siirt Şubesi, terör örgütü IŞİD'ın saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan Ezidilere gıda, temizlik malzemesi ve giysiden oluşan yardım paketleri dağıttı.

Ezidiler için oluşturulan Duderan Şengal Kampı'nı ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ezidilerle görüşen Tanık, burada yaptığı açıklamada, ülkelerini terk etmek zorunda kalan ve Siirt'te belediye tarafından Duderan Şengal Kampı'na yerleştirilen Ezidilere yardımda bulunmak istediklerini söyledi.

Ezidilere daha önce de çeşitli yardımlarda bulunduklarını ifade eden Tanık, "Yardımlarımız sürecek. Kızılay olarak sığınmacıların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda bize ulaştırılan yardımları dağıtıyoruz. Bize destek sunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Tanık, daha sonra içerisinde gıda, temizlik ve giyim malzemeleri bulunan paketleri kamptaki Ezidilere teslim etti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'ye Sığınan Ezidiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakir: ALLAHA inanmıyan ve senin ALLAHINA ve peygamberine söven, laleş tapınağını hac olarak gören bu ezidileri doyurun. ve sonrada buna insanlık diyin, demokrasi deyin, bu gün demokrasilerde suç olan fiil 10 yıl sonra suçtan çıkabilir. ama ALLAHIN şeriatında bu yoktur. şimdi bütün müslümanlardan siz ALLAHA ve peygambere söven ezidiler için kızılaya yardımmı edecekler. eğer bu saatten itibaren kızılaya yardım ediyorsa ALLAH bunun hesabını ondan soracaktır. eğer demokrasi varsa bunu yayınlayın 1 0 Yanıtla

Advertisement