Türkiye'yi Ercişli Sporcular Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Türkiye'yi Ercişli Sporcular Temsil Edecek

Türkiye\'yi Ercişli Sporcular Temsil Edecek

Van'ın Erciş ilçesinde faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren milli sporcular, Antalya'da yapılacak olan Avrupa Muay Thai Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

10.11.2015 13:47  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş ilçesinde faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren milli sporcular, Antalya'da yapılacak olan Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler. Gençler hocaları nezaretinde şampiyona öncesi İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret ettiler.

Ercişli gençler Uzakdoğu sporları alanında başarılı sonuçlar alarak Türkiye'yi, Van'ı, Erciş'i en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Daha önce Türkiye ve Avrupa genelinde yapılan şampiyonalarda önemli dereceler yapan sporcular Ruhat Basooğlu ve Azat Toğal, göstermiş oldukları başarılı sonuçlarının ardından, Türkiye Muay Thai Milli Takımı'na çağrıldı. 11-15 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan sporcular, şampiyona öncesi Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Daha önceki şampiyonalarda Ercişli sporculara verdiği desteklerinden dolayı Kaymakama teşekkür eden Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda Erciş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sinan Ağlar, kulüp adına Kaymakam Yaşar'a plaket takdim etti. Ercişli sporcuların başarılı sonuçlarıyla gurur duyduğunu belirten Kaymakam Yaşar ise, "Amacımız, gençlerimizi olumsuz ortamlardan uzak tutarak onları spora kazandırmaktır. Bu bağlamda gençlerimize elimizden gelen desteği sonuna kadar vereceğiz" dedi.

Ziyaret sonrası ilçe kaymakamı ile hatıra fotoğrafı çektiren sporcular, Antalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'yi Ercişli Sporcular Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement