Türkiye'yi Temsil Edecek Küçük Satranç Sporcusu, Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye'yi Temsil Edecek Küçük Satranç Sporcusu, Başkanı Ziyaret Etti

Türkiye\'yi Temsil Edecek Küçük Satranç Sporcusu, Başkanı Ziyaret Etti

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 27 31 Ocak'ta Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda 7 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi olan Hakan Koyuncu, Yunanistan'ın Kavala şehrinde 16 27 Haziran'da yapılacak Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

13.06.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 27-31 Ocak'ta Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda 7 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi olan Hakan Koyuncu, Yunanistan'ın Kavala şehrinde 16-27 Haziran'da yapılacak Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Dalaman Satranç takımı sporcusu da olan Koyuncu ve antrenörü Salih Güzel, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ı makamında ziyaret etti.

Şaşmaz, Dalaman'dan Türkiye'yi milli takım düzeyinde temsil edecek bir sporcunun çıkmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tüm spor dallarındaki sporculardan aynı başarıyı beklediklerini dile getiren Şaşmaz, "Başarının adresi çalışmaktan geçiyor. Tüm spor dallarında mücadele eden sporcularımıza belediyemiz olarak elimizden gelen desteği her zaman sağlayacağız. Amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin her alanda başarılı olmalarına katkı sağlamak" dedi.

Şaşmaz, Dalaman Belediyesi olarak şampiyonaya katılım için Koyuncu'ya her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Başkan Şaşmaz, Koyuncu ve antrenör Salih Güzel'e Dalaman Belediyespor forması ve eşofmanı hediye etti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'yi Temsil Edecek Küçük Satranç Sporcusu, Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement