Türkiye-Yunanistan Maçı, Acun'un Kanalı TV8'de - Son Dakika
Spor

Türkiye-Yunanistan Maçı, Acun'un Kanalı TV8'de

Türkiye-Yunanistan Maçı, Acun\'un Kanalı TV8\'de

A Milli Futbol Takımımız, Katar'ın ardından yarın Yunanistan'la karşı karşıya gelecek. Maç saat 20.15'te başlayacak ve TV8'den naklen yayınlanacak.

16.11.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016 elemelerine direkt olarak katılma hakkı elde eden ve play off dönemini hazırlık maçları yaparak geçiren A Milli Futbol Takımımız, Katar'ın ardından Yunanistan'la karşı karşıya gelecek. Salı günü saat 20:15'te başlayacak mücadele Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de sporseverlerle buluşacak.

KATAR'DAN SONRA YUNANİSTAN

Arda ve Cenk'in golleriyle Katar'ı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın İstanbul'da Yunanistan ile karşı karşıya gelecek. Milli takıma ilk kez ev sahipliği yapacak Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.15'te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Paolo Valeri yönetecek. Valeri'nin yardımcılıklarını Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini yapacak. Tolga Özkalfa ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

TÜRKİYE MAÇI ACUN ILICALI'NIN KANALINDA

İstanbul'da oynanacak maç saat 20.15'te başlayacak ve Tv8'den naklen yayınlanacak. EURO 2016 yolunda oynanan bütün maçları Show Tv yayınlamıştı. Yunanistan'la oynanacak maçı Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV'8'in naklen yayınlayacak olması sürpriz olarak değerlendirildi.

SKİBBE, TÜRKİYE'YE KARŞI

Türk futboluna yabancı olmayan Alman teknik adam Michael Skibbe yönetimindeki Yunanistan Milli Takımı da maç öncesi son antrenmanını bu akşam, müsabakanın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirecek. Müsabakanın biletleri 10, 15 ve 20 liradan satılıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Türkiye-Yunanistan Maçı, Acun'un Kanalı TV8'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ülkücü: ozaman izlemem 15 16 Yanıtla
  • HADİ BAKALIM: Tayıbin adamı ya hemen acunun kanalına vermişler 15 15 Yanıtla
  • Crspo: Tayibin ten yalakasina kiyak 8 14 Yanıtla
  • yavuz: kisiler hakkında yorum yapmak zorunda mıyız arkadaslar su siyaseti lutfen buralara tasımayalım 1 1 Yanıtla
  • DÇK (Dünyayi Çiftçilik Kurtaracak): Böylelerini sabahtan akşama,akşamdan sabaha kadar tarlalarda çalıştıracaksınki, akıl başlarına gelsin.Yiyecek ve içecek olarak bol bol patates,kurufasulye+kurusoğan,nohut ,bulgur,sarımsak, şerbet,ayran vereceksin, anlasinlar o zaman hayat felsefini (anyayı Konyayı ) 0 1 Yanıtla

Advertisement