Türkiye-yunanistan Ticari İlişkilerinin Gelişmesi İçin Girişimde Bulundular - Son Dakika
Yerel

Türkiye-yunanistan Ticari İlişkilerinin Gelişmesi İçin Girişimde Bulundular

Türkiye-yunanistan Ticari İlişkilerinin Gelişmesi İçin Girişimde Bulundular

Yunanistan’ın Naoussa kentinden gelen heyet, Balıkesir’in Edremit Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, iki şehir arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için temaslarda bulundu.

12.05.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'ın Naoussa kentinden gelen heyet, Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası'nı ziyaret ederek, iki şehir arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için temaslarda bulundu.

Edremit'teki kültür ve sanat festivali için 1 haftalığına bölgeye gelen ve aralarında Naoussa Belediye Başkanı Nikos Koutsougiannis ile Naoussalı işadamlarının da bulunduğu heyet, Edremit Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Balıkesir ile Naoussa şehirleri arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi hedeflenen toplantıda, her iki şehrin ticaret hacimleri masaya yatırıldı. Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Amaç'ın ev sahipliği yaptığı ve ticaret odasının toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya oda üyeleri olan turizmciler ve iş adamları katıldı.

15 civarında oteli bulunan Naoussa'nın Belediye Başkanı Nikos Koutsougiannis, toplantıda, tercümanlar aracılığıyla yaptığı konuşmada, Balıkesir ve özellikle Edremit Körfezi ile Naoussa kenti arasında turizm ağırlıklı olarak ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için her türlü projeye açık olduklarını vurguladı. Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Amaç ise, Edremit Körfezi ile Naoussa arasındaki atılacak ticari adımların önemine vurgu yaparak, "İki şehir arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilme için önemli gelişmeler kaydetmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirdikten sonra, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesi için de adımlar atmayı düşünüyoruz. Naoussa kentinden ilçemize gelen heyete teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda, slayt gösterim ile Edremit Körfezi ve Edremit ilçesinin ticari durumu anlatıldı ve Edremit Ticaret Odası'nın çalışmalarından bahsedildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye-yunanistan Ticari İlişkilerinin Gelişmesi İçin Girişimde Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement