RTÜK'ün Öpüşme Tarifi İspanyolların İlgi Alanına Girdi - Son Dakika
Güncel

RTÜK'ün Öpüşme Tarifi İspanyolların İlgi Alanına Girdi

RTÜK\'ün Öpüşme Tarifi İspanyolların İlgi Alanına Girdi

Atv'de yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisindeki öpüşme sahnesini ayrıntılarıyla anlatarak eleştiren RTÜK'ün tavrı İspanyolların dikkatini çekti.

14.11.2014 15:15  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyollar Türklerin nasıl öpüştüğünü merak etmeye başladı. Atv'de yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisindeki öpüşme sahnesini ayrıntılarıyla anlatarak eleştiren RTÜK'ün tavrını incelemeye alıp tam sayfa haber yapıldı.

"ÖPÜŞMEYE BİLE KARIŞIYORLAR"

İspanyol ABC gazetesi bu konu ile ilgili tam sayfa bir haber yayınlayarak 'Türkiye'de yetkililer insanların nasıl öpüşmesi gerektiğine bile artık karışır duruma geldiler' yorumunda bulundu.

"RTÜK ÖPÜŞME UZMANI KESİLDİ"

Türkiye'de medyanın yayın politikalarını düzenlemekle görevli RTÜK'ün bu işi bırakarak öpüşme uzmanı kesildiğine yer veren gazete bunun arkasında gerçekte hükümetin muhafazakar İslami yapılanmasının önemli bir yer tuttuğunu öne sürdü.

"CEZA KESTİLER"

ABC gazetesi, öpüşme tarzının toplumun moral değerlerini nasıl zedeleyeceğini anlamadıklarını da vurgulayarak bunun Türkiye'de bir ilk olmadığını daha önce de bazı televizyonlara 'ahlaki değerler' kriteri altında cezalar kesildiğini hatırlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel RTÜK'ün Öpüşme Tarifi İspanyolların İlgi Alanına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • askeri ucretli: Bilirkişi olarak kim var o kurulda çok merak ettim. 5 1 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): ORDA SANAT VAR DİYORUM. :)))) 2 3 Yanıtla
  • ÖZET: sarayımız dizilerimiz her ne türlü olursa olsun avrupa gündeminde REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAAZ. . 2 0 Yanıtla
  • yurdum insanı çağdaşya.: rtük sabah programlarındaki saçmalıkları görmüyorda simdide sıradan mıs gibi gösterilen öpüşmeleremi taktı. ona gelene kadar sabh proğramlarına bak rtük, pislik, lanet, cıkarcı, giyim kusam delisi, esrarcı , eroinci, bozayici, pislik bir nesil geliyor. anaya babaya asi, söz geçirilemeyen, özgürlük kisvesi altında, 16 dan 28 30 una kadar 8_10 sevgili değiştiren bir nesil geliyor. cağdaslık diye çocuklarını dizginleyemeyenler, hastane kapılarında beklersiniz artık, torunlarınızı sevmek için(tabi babası beliyyse torunlarınızn. . ) 0 1 Yanıtla

Advertisement