TÜRKMEN YENİDEN DERNEKLERLE BİR ARADA - Son Dakika
Güncel

TÜRKMEN YENİDEN DERNEKLERLE BİR ARADA

TÜRKMEN YENİDEN DERNEKLERLE BİR ARADA

Seçim süreci boyunca birçok şehrin ve beldenin dernek üyeleriyle bir araya gelen Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen bu programına kaldığı yerden devam etti.

11.03.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mart programında önce Sivas Suşehri Esenkaya Köyü Derneği sakinleriyle bir araya gelen Türkmen, daha sonra Şalpazarı Çamlıca Köyü ve Rize Akpınar Köyü derneklerini ziyaret ederek dernek sakinleriyle sohbet etti.

30 Mart seçimleri için destek ve dualarını istediği dernek sakinlerinin sıkıntı ve şikayetlerini de dinleyen Türkmen, kendisiyle birlikte ziyaretlere iştirak eden partililerden bu şikayetlerin not edilmesini rica etti.

Türkiye bir kültür mozaiğidir. Bu mozaik doğusuyla batısıyla kuzeyiyle güneyiyle her yeri aydınlatan ışıl ışıl bir tablo koyuyor ortaya. Biz sadece bu mozaiğin bir parçası olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz. Bu tabloyu oluşturan insanların yanına gidip onlara hizmet sevdamızı anlatıyoruz. İnanıyoruz ki Üsküdar için bugünlerden çok daha güzel günler gelecek ve o günlerin zaferini 30 Mart’ta hep birlikte kutlayacağız. “

“Gayemiz daha güzel, daha kaliteli, daha zirvede bir Üsküdar için çalışmak. Bu hizmet sevdasıyla durmak yok yola devam diyerek çalmadık kapı bırakmadan kendimizi ve Üsküdar’a hizmet sevdamızı anlatıyoruz. Laf değil icraat ürettiğimizi göstermek adına projelerimizi sunuyoruz. Allah’ın izniyle ve Üsküdarlıların destek ve duasıyla bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.”  Diyerek seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan Türkmen “Bizleri ağırlayan hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Güler yüzle karşılanıp destek ve dualarla uğurlanmak doğru bir yolda olduğumuzu, doğru bir niyette olduğumuzu hissettiriyor bizlere” diyerek ziyaretlerin kendisini ve partilileri olumlu etkilediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TÜRKMEN YENİDEN DERNEKLERLE BİR ARADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement