Türkmenistanlı 3 Kişi Başından Vurdular - Son Dakika
Güncel

Türkmenistanlı 3 Kişi Başından Vurdular

Türkmenistanlı 3 Kişi Başından Vurdular

Ümraniye'de bir biranın giriş katında kalan Türkmenistan uyruklu 3 kişiyi başlarından silahla vuran saldırganlar evde bulunan para ve cep telefonlarını alıp kaçtı.

22.08.2014 12:13  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de Türkmenistan uyruklu 3 kişiyi başından silahla vuran saldırganlar evde bulunan 2500 dolar ve cep telefonlarını alıp kaçtı. Başından vurulan 3 kişiden 1'i yaşamını yitirirken 2'si yaralı olarak kurtuldu.

YARALI SOKAĞA ÇIKIP BAĞIRDI

Ümraniye Parseller Mahallesi Cansel Sokak 37 numaralı apartmandan sabah saatlerinde silah sesleri geldi. Ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar başından kanlar akan bir kişinin "Beni vurdular. Paramı çaldılar" şeklinde bağırdığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, merdivenlerde yatan başından yaralı Türkmenistan uyruklu Rahman Ruşen ve ev içindeki başından yaralı Rojik'i, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

2500 DOLARI VE TELEFONLARI ALIP KAÇTI

Polis ekipleri evde bulunan yine başından vurulmuş olan diğer Türkmenistan uyruklu Arif adlı kişinin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili olarak araştırma yapan polisler cinayetin gasp amacıyla işlenmiş olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Eve gelen ve 5 dakika kaldıkları öğrenilen iki saldırganın Rahman, Rojik ve Arif'i başından silahla vurduktan sonra 2500 doları ve cep telefonlarını alıp kaçtığı belirtildi.

KİMLİK VE PASAPORT BULUNAMADI

Saldırganlar çıktıktan sonra kurşunun başını sıyırarak geçtiği Rahman'ın dışarı çıkıp yardım istediği bildirildi. Polisin evde yaptığı tüm aramalara rağmen bu kişilere ait kimlik belgesi veya pasaport bulamadığı öğrenildi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Evdeki otopsi işlemleri tamamlanan Arif'in cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis, bir mobilyacıda çalıştığı öğrenilen Türkmenistan uyruklu 3 kişiye saldıranları yakalamak için harekete geçti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkmenistanlı 3 Kişi Başından Vurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Deli: Hırsıza, katile, tecavüzcüye en ağır cezalar verilsin ki ;kimse bu yanlışları yapmaya cesaret edemesin. 39 1 Yanıtla
  • Deli: Param olsun diyen gider alın teri ile çalışır. . Başkasının alın teri ile kazandığına el uzatmaz. 28 1 Yanıtla
  • Deli: Para için 1 cana kıymaya değer mi? 27 2 Yanıtla
  • oğuzgan: ALLAH BELASINI VERSİN KİM YAPTIYSA. . . . . . . . . . . DÜNYADA GERÇEK TÜRK KÜLTÜR VE GELENEKLERİNİ YAŞATAN ÖZ KARDEŞLERİMİZ TÜRKMEN VE UYUGURLAR 26 3 Yanıtla
  • Deli: Adamların parasını almışsın, canını niye alıyorsun? 24 1 Yanıtla
  • Organize işler bunlar: Adamlar kendi ülkelerinde iş bulamadıkları için, ailelerini geçindirmekle mükellef oldukları için buralara geliyorlar. . . Alın teri helal kazanç için. Çoğu da günlük 12-15 saat çalışır, gıkı da çıkmaz, aldığı maaş da asgari ücrettir kaçak çalıştığı için. Sonra da ortaya böyle şerefsizler çıkar ve anlık heves, kolay para için geride bir ocak söndürür. . . Bir hiç uğruna. . . Değer miydi? Kim bilir, belki ne aile dramı yatıyordur ölenler arkasında. . . Ve birileri çıkar hala bu hükümeti savunur. . . Siyasetçi çıkıp ancak meydanlarda övünür 'biz şunu yaptık, biz bunu yaptık' diye. . . Ne kadar abes bir şey, zira zaten yap diye seçilirsin. . . Böyle geldi - böyle gider bu devran. Dünya şirazesinden çıktı beyler 18 2 Yanıtla
  • Gurban: Wah wah, cok yazik! 0 1 Yanıtla
  • Abdulkerim: Kime ne anlatiyorsunuz siz paralarini calmis, Ne calmasi kardesim Rusya aganlari yapmistir allah rahmet eylesin. 0 0 Yanıtla

Advertisement