Türkmenleri Vuran Şüpheliler Bu Görüntülerle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Türkmenleri Vuran Şüpheliler Bu Görüntülerle Yakalandı

Türkmenleri Vuran Şüpheliler Bu Görüntülerle Yakalandı

Ümraniye'de bir evde Türkmen vatandaşı Arypian Allagulyev'in öldürülmesi evde bulunan iki kişinin yaralanması olayıyla ilgili bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

27.08.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de bir evde Türkmen vatandaşı Arypian Allagulyev'in öldürülmesi evde bulunan iki kişinin yaralanması olayıyla ilgili bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. Ümraniye, Parseller Mahallesi, Cansel Sokak üzerinde 4 gün önce sabah saatlerinde meydana gelen olayda inşaatlarda çalıştıkları öğrenilen 3 Türkmen silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu başından vurulan Arypian Allagulyev hayatını kaybederken evde bulunan Ruşen R. ile Razi H. ise ağır yaralanmıştı.

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda olayın faili olduğu öğrenilen S.H.(40)'yi çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek kısa sürede yakalandı. Olayın firari şüphelisi olarak aranan F.Z.'yi yakalamak için yapılan çalışmalarda ise polis önceki gün Ümraniye bölgesinde bir eve baskın yaptı. Baskında şüpheli F.Z.(37) gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda olayın para meselesi yüzünden meydana geldiği tespit edildi. Olay günü Türkmenler'in kaldığı eve giden şüpheliler S.H. ile F.Z.'nin içerdekilerle kavga ettikleri öğrenildi. Bu sırada silahını çeken F.Z.'nin bir kişiyi öldürdüğü 2 kişiyi de yaraladığı belirtildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli F.Z. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda tutuklu sayısı ikiye yükselirken polis görüntülerdeki üçüncü kişiyi yakalamak için operasyonları

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkmenleri Vuran Şüpheliler Bu Görüntülerle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement