Türk Gecesinde Hidayet Güldü - Son Dakika
Spor

Türk Gecesinde Hidayet Güldü

Türk Gecesinde Hidayet Güldü

NBA'de iki milli oyuncumuzu karşı karşıya getiren maçta Los Angeles Clippers, Utah Jazz'ı 107-101 yendi.

04.11.2014 13:03  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyen Türk basketbolcuların oynadığı ekiplerin karşılaştığı maçta, Hidayet Türkoğlu'nun takımı Los Angeles Clippers, Enes Kanter'i kadrosunda barındıran Utah Jazz'ı 107-101 yendi.

HİDO'NUN TAKIMI KAZANDI

NBA'e, 6 maçla devam edildi. Ligde mücadele eden Türk basketbolculardan 3'ü sahaya çıktı.
Hidayet Türkoğlu'nun takımı Los Angeles Clippers, Enes Kanter'in oynadığı Utah Jazz'ı, yıldız oyuncusu Chris Paul'ün "triple double" performansı sayesinde 107-101 mağlup etti.

HİDO SAYI ATAMADI

Evsahibi Clippers'ta Blake Griffin, 13 sayı, 12 asist, 10 ribaunt üreten Paul'e, 31 sayı ve 9 ribauntla eşlik etti. Kenardan oyuna giren Jamal Crawford da 19 sayılık katkı yaptı. Türkoğlu, 3,5 dakika sahada kaldığı karşılaşmada skor üretemedi.

Gordon Hayward'ın 27 sayıyla skor yükünü çektiği Jazz'da ise maça ilk 5'te başlayan Enes Kanter, 26,5 dakikada 17 sayı kaydetti, 9 da ribaunt aldı.

Sezon öncesinde birçok deneyimli ismi kadrosuna katan Batı Konferansı ekiplerinden Dallas Mavericks, konuk ettiği Doğu temsilcisi Boston Celtics'i 118-113 yendi.

Mavericks'i galibiyete, 27 sayı, 7 ribauntla oynayan Dirk Nowitzki, 29 sayı atan Chandler Parsons ve 10 sayı, 12 ribaunt, 4 blok üreten Tyson Chandler taşıdı. Celtics'te Jeff Green'in 35 ve Avery Bradley'nin 32 sayılık gayreti galibiyete yetmedi.

ÖMER'DEN 6 SAYI

Batı takımları Memphis Grizzlies ve Houston Rockets, 4. karşılaşmalarından da galibiyetle ayrıldı. Memphis Grizzlies, milli basketbolcu Ömer Aşık'ın da forma giydiği New Orleans Pelicans'ı 93-81 mağlup etti. Evsahibi Grizzlies'te Marc Gasol 16 sayı, 11 ribaunt, Zach Randolph 15 sayı, 11 ribaunt ve Tony Allen 12 sayı, 11 ribauntla "double double"a imza attı.

Tyreke Evans'ın 21 sayıyla sürüklemeye çalşıtığı Pelicans'ta Ömer Aşık, ilk 5'te başladığı maçı, 6 sayı ve 8 ribauntla tamamladı.

Houston Rockets da Philadelphia 76ers'ı deplasmanda 104-93 yenerek yenilmezliğini korudu. Rockets'ın all-star gardı James Harden, 35 sayı, 9 ribaunt ve 5 asistle sahanın en skoreri oldu. Trevor Ariza, 24 sayı, 7 asist, 6 ribaunt ve Dwight Howard, 11 sayı, 14 ribaunt, 4 blokla galibiyette önemkli rol oynadı.

NBA'de yarın 8 maç oynanacak.

Toplu sonuçlar

Philadelphia 76ers-Houston Rockets: 93 - 104

Brooklyn Nets- Oklahoma City Thunder: 116 - 85

Memphis Grizzlies-New Orleans Pelicans: 93 - 81

Dallas Mavericks-Boston Celtics: 118 - 113

Denver Nuggets- Sacramento Kings: 105 - 110

Los Angeles Clippers-Utah Jazz: 107 - 101

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türk Gecesinde Hidayet Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement