TürkTraktör'ün son durağı Çorlu oldu - - Son Dakika
Ekonomi

TürkTraktör'ün son durağı Çorlu oldu -

TürkTraktör\'ün son durağı Çorlu oldu -

TürkTraktör'ün haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği "New Holland Tarla Günleri" kapsamında son durağı Çorlu oldu.

30.06.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TürkTraktör'ün haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği "New Holland Tarla Günleri" kapsamında son durağı Çorlu oldu.

TürkTraktör'den yapılan açıklamaya göre, Adana'dan başlayan ve Tekirdağ-Çorlu'da son bulan "New Holland Tarla Günleri" kapsamında, TürkTraktör ekibi toplamda 3 bin 300 km yol kat etti.

Her gittikleri ilde binlerce çiftçiyle bir araya gelen TürkTraktör, etkinlik alanına gelen çiftçilere günün anısına hediyeler verdi. Etkinlik boyunca 15 bin adet şapka, 500 adet traktör maketi, 800 adet yelek, 2 bin 500 adet bardak ve 3 bin litre yağ dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Adanalı, Şanlıurfalı, Kayserili, Konyalı ve Eskişehirli çiftçilerin göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti vurguladı.

Özdemir, "TürkTraktör olarak 60 yıldır çiftçinin hizmetindeyiz. Her zaman çiftçilerimizin yanında olmayı öncelik olarak gördük ve bu doğrultuda farklı platformlar oluşturduk. 'New Holland Tarla Günleri de bu vizyonun bir parçası. Bu etkinlikte tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geliyoruz. Amacımız; Türkiye'nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Bu amaçla Çorlu'da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Verilen bilgilere göre, Tarla Günleri'nde; yeni TürkTraktör KB serisi haşpaysız balya makineleri, TürkTraktör marka toprak işleme makineleri, New Holland CX6080 biçerdöver, TDD Delta Serisi ve Tier 4 egzoz emisyonuna sahip iki yeni ithal traktör olan yarı otomatik şanzımanlı T5 Electro Command ile sürekli değişken CVT şanzımanlı T6 Auto Command da tarlada faaliyet esnasında görülebildi.

-"New Holland Tarla Günleri"

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TürkTraktör'ün son durağı Çorlu oldu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement