Turkuaz Konutlarında Üst Yapı Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Turkuaz Konutlarında Üst Yapı Çalışmaları Başladı

Turkuaz Konutlarında Üst Yapı Çalışmaları Başladı

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan ve 'Yeni Yaşam Konutları 'olan Eyyübiye Turkuaz konutlarının üst yapı çalışmalarına devam diyor.

26.01.2016 14:46  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan ve Eyyübiyeliler için ' Yeni Yaşam Merkezi' olacak olan Turkuaz Konutlarının üst yapı çalışmaları olarak 4 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hızla devam ediliyor.

Akçakale- TOKİ Çevre Yolu üzerinde yapımı devam eden Edessa Konutları olarak yapımına başlanan ve daha sonra Eyyübiye Belediyesi himayesi altına alınarak Turkuaz Eyyübiye Konutları A.Ş.olarak yükselişe geçen konutlarda, birçok daire tamamlandı.

16 Blok ve 832 konuttan oluşan ve içerisinde çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi ve diğer ayrıcalıklı hizmetleri ile Eyyübiye halkının beklentilerine cevap verecek olan Turkuaz Eyyübiye Konutları günden güne yükseliyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden üst yapı çalışmaları son hızla devam ederken çalışmaların hafta sonuna kadar devam edeceği açıklanırken, burada ikamet eden vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turkuaz Konutlarında Üst Yapı Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement