Türkyılmaz'dan Alaplı Deresi Teşekkkürü - Son Dakika
Yerel

Türkyılmaz'dan Alaplı Deresi Teşekkkürü

Türkyılmaz\'dan Alaplı Deresi Teşekkkürü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, DSİ tarafından Alaplı çayında başlatılan temizleme çalışmaları sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.

14.06.2013 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, DSİ tarafından Alaplı çayında başlatılan temizleme çalışmaları sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.

Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, DSİ tarafından Alaplı çayında başlatılan temizleme çalışmalarını değerlendirdi.

Temizleme çalışma çalışmalarını sevindirici bir gelişme olarak nitelendiren Türkyılmaz, " Yıllarca Alaplı çayının içerisinde oluşan fidanlık ve adacıkların temizleme çalışmasının başlaması ile ilgili önerilerimizi sunduk, çözüm için çare aranması gerektiğini haykırdık geç de olsa sesimizi duydular ve Alaplı çayının içinin temizleme çalışmaları başladı. Bizler dernek olarak yıllarca haykırıyoruz Alaplı çayının içerisinde adacıklar oluştu,orman oluştu olası bir sel felaketinde Alaplı büyük tehlike ile karşı karşıya diye seslendik haykırdık geçte olsa sesimiz duyuldu . dernek olarak şunu iddia ediyoruz. Alaplı köprüsünden başlayıp köprünün altı özellikle temizlenmelidir, hatta Mollabey Köyüne kadar temizlenmelidir. Şuan itibariyle başlayan temizlikte Alaplı köprüsünün altı yok eğer Alaplı köprüsünün altı temizlenmezse temizlemenin amacına ulaşamayacağını iddia ediyoruz. Alaplı ilk sel felaketinde çok büyük zarar görecektir, yapılan temizliğe Alaplı köprü altı kesin dahil edilmelidir. Bu vesile ile Alaplı çayının içinin temizlenmesi ile,ilgili emeği geçen başta AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Köksal Toptan, Özcan Ulupınar ve Prof.Dr. Ercan Candan'a, Valimiz Erol Ayyıldız'a, Alaplı Kaymakamımız Yıldıray Malğaça,Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'a il yönetimine,AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çatutroğlu'na ve yönetim kuruluna, İl genel meclis üyelerine, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'a DSİ yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkyılmaz'dan Alaplı Deresi Teşekkkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement