Türkyılmaz'ın Hedefi İki Dönem Başkanlık - Son Dakika
Yerel

Türkyılmaz'ın Hedefi İki Dönem Başkanlık

Türkyılmaz\'ın Hedefi İki Dönem Başkanlık

Mudanya Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hedefinin iki dönem başkanlık yapmak olduğunu dile getirdi.

30.11.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hedefinin iki dönem başkanlık yapmak olduğunu dile getirdi.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda belediyede görev yapan mesai arkadaşları bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hedefinde iki dönem başkanlık yapmak olduğunu dile getirdi. Türkyılmaz, "Ben Mudanya sevdalısı değil, Mudanya aşığı bir insanım. Bunun içinde yapacağımız projeler ile Mudanya'nın imajını değiştirmek istiyoruz. Bunun için uzun bir süre gerekiyor. Ben kendime iki dönemlik bir süreç belirledim. Halkımız da takdir ederse, bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız Mudanya'ya hizmet etmektir" diye konuştu.

Personelin görüşlerini ve önerilerini de dinleyen Türkyılmaz, yapacakları çalışmalar hakkında personeline geniş bilgiler verdi. Türkyılmaz, "Biz büyük bir aileyiz. Geçmiş dönemlerden belediyemiz üzerinde dolaşan karabulutları el ele vererek, hep birlikte dağıtacağız. Belediyede çalışan arkadaşlardan işlerine sahip çıkmalarını istiyorum. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayın. Her zaman güler yüzlü olun. Kesinlikle yasaların dışında olan işlere evet demeyin" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkyılmaz'ın Hedefi İki Dönem Başkanlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement