Turmepa Önderliğinde Turistler Çöp Topladı - Son Dakika
Yerel

Turmepa Önderliğinde Turistler Çöp Topladı

Turmepa Önderliğinde Turistler Çöp Topladı

Deniz Temiz Derneği/TURMEPA, TUI Destination Services Turkey, Tantur Turizm önderliğinde Fethiye’nin Boncuklu ve Zeytinliova koylarında kıyı temizliği yapıldı.

09.07.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Temiz Derneği/TURMEPA, TUI Destination Services Turkey, Tantur Turizm önderliğinde Fethiye'nin Boncuklu ve Zeytinliova koylarında kıyı temizliği yapıldı. Organizasyona TUI Destination Services Turkey ve Tantur Turizm'den 38 katılımcı destek verdi. Kıyı temizliğine turistler de katılırken, 79 büyük boy atık toplandı. Atıklar Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından alınarak atık toplama tesisine gönderildi.

İngiliz Seyahat Vakfı (The Travel Foundation) her yılın Temmuz ayını 'Daha Yeşil Tatiller Ayı' (Make Holidays Greener Month) olarak ilan etmekte ve bu kapsamda tüm turizm profesyonellerini sürdürülebilir turizm ve çevre konularında farkındalık oluşturacak çeşitli etkinlikler düzenlemeye teşvik etmektedir. Daha Yeşil Tatiller Ayı etkinlikleri çerçevesinde '2015 Büyük Plaj Temizliği' adı altında Dünya'da birçok tatil bölgesini kapsayan çeşitli plaj temizleme etkinlikleri düzenleniyor. Deniz Temiz Derneği/TURMEPA, TUI ve Tan Tur işbirliği ile Boncuklu ve Zeytinliova koylarında kıyı temizliğini gerçekleştirdi.

Organizasyon Ece Saray Marinadan Dinçer 9 isimli tekne ile hem karadan hem de denizden katılımcılarla gerçekleşti. Boncuklu ve Zeytinliova kıyı temizliğinde Kuleli Koyu işletmesi Halkla ilişkiler ve Pazarlama Müdüresi Nevgün Güldöken tarafından ikramlarla destek verilerek katkı sağlandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turmepa Önderliğinde Turistler Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement