Turnuvanın Açılış Maçı Şöhretler Karmasından - Son Dakika
Yerel

Turnuvanın Açılış Maçı Şöhretler Karmasından

Turnuvanın Açılış Maçı Şöhretler Karmasından

Kula Belediyesi tarafından düzenlenen Jeopark Futbol Turnuvası 2016 başladı.

09.05.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Belediyesi tarafından düzenlenen Jeopark Futbol Turnuvası 2016 başladı. Kula Şehit Nedim Erbay Stadı'nda gerçekleştirilen turnuvanın açılışında Kula Şöhretler Karması bir gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının hakemliğini ise FİFA Kokartlı eski hakemlerden Özcan Oal yaptı.

Kula Belediyesi tarafından düzenlenen Jeopark Futbol Turnuvası şöhretler takımlarının gösteri maçı ile başladı. Kırmızı Takım ve Mavi Takım olarak sahaya çıkan şöhretler karması maçında yapılan hareketler ve atılan goller seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Şöhretler Karması arasındaki gösteri maçı oldukça çekişmeli geçerken, Kırmızı Takım, Mavi Takımı 3-2 yendi.

Gösteri maçı sonrası bir açıklama yapan Kulaspor'un eski başkanı Sabahattin Malkoç, "Bugün eski günleri hatırlamanın onuru içerisindeyiz. Turnuva öncesi şöhretler karmasının bir araya gelmesi eski günlerdeki anılarımızı canlandırdı. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Gösteri maçının ardından turnuvanın ilk karşılaşmasında ise Dokumacılar Odası Spor, Kula Belediyesi Fen İşlerini 3-0 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turnuvanın Açılış Maçı Şöhretler Karmasından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement