Turnuvanın Şampiyonu Sincik Tekstil Oldu - Son Dakika
Yerel

Turnuvanın Şampiyonu Sincik Tekstil Oldu

Turnuvanın Şampiyonu Sincik Tekstil Oldu

Adıyaman’ın Sincik Kaymakamlığı ile Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesinin ortaklaşa düzenlediği halı saha futbol turnuvası tamamlandı.

15.06.2016 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik Kaymakamlığı ile Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesinin ortaklaşa düzenlediği halı saha futbol turnuvası tamamlandı.

Final grubunun son maçı geçtiğimiz Pazar günü Sincik Tekstil ile Sincik Kaymakamlığı arasında oynandı. Şampiyonluğun belirlendiği Sincik Tekstil-Sincik Kaymakamlığı maçı İlk yarısı 4-2 Sincik Tekstil üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 2. devresinde kontrolü elinden bırakmayan Sincik Tekstil, Sincik Kaymakamlığını 8-4 yenerek 2016 Sincik Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu oldu. Futbol komitesi tarafından en az kart gören, maç esnasındaki oyun ve davranışları açısından yapılan takım değerlendirmesi sonucunda en centilmen takım olarak Karaman spor seçildi. Dereceye giren takımların kupaları Gönüllüler Derneği Sincik Şubesinin düzenlediği iftar programında sahiplerine verildi. Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi Başkanı Ziya Azgın turnuvayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sincik ilçesinde sosyal bir ortamın oluşturulması, spor kültürünün oturması amacıyla düzenlediğimiz futbol turnuvasının güzel bir şekilde tamamlamanın gururu içerisindeyiz. Turnuvaya katılan tüm takımları yürekten tebrik ediyorum. Dostluk ve kardeşlik parolası ile düzenlediğimiz turnuvaya Sincik ilçesinde gerek sosyal medyada gerek takım olarak ilgi gösteren Sincik sporseverlerin çokluğu turnuvadaki amacımıza ulaştığımızı göstermektedir. Turnuva için yer tahsisi yapan Sincik Halı Saha sahibi İbrahim Yolcu'ya Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi Yönetim Kuruluna, turnuva komitesi üyelerimiz Serdar Altıntel, Nevzat Peker, İlyas Bağcı, Hüseyin Meriç ve Nusret Bağcı'ya, maçların büyük bir bölümünü tek başına yöneten hakem Metin Akdağ'a desteklerini hiç esirgemeyen ilçe kaymakamımız sayın Zafer Sağ'a kulübümüz ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ise, "İlçemizde sportif faaliyetlerin artırılması ve gençlerin bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Sincik Gönüllüleri Derneği ile birlikte düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasına katılan, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu güzel etkinliği daha kapsamlı bir şekilde devam ederek gençlerimizin sportif faaliyetlere daha fazla zaman ayırmaları için teşvik etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turnuvanın Şampiyonu Sincik Tekstil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • carleone: vayyyyyyyy habere bak 0 0 Yanıtla

Advertisement