Tursab Genel Başkanı Başaran Ulusoy: "Huzur Olan Yerde Turizm Olur" - Son Dakika
Güncel

Tursab Genel Başkanı Başaran Ulusoy: "Huzur Olan Yerde Turizm Olur"

Tursab Genel Başkanı Başaran Ulusoy: "Huzur Olan Yerde Turizm Olur"

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, “Huzur olan ülkede turizm olur” dedi.

27.08.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, "Huzur olan ülkede turizm olur" dedi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve TÜRSAB Bölge sorumlularının oluşturduğu bir grup heyet, Düzce'ye gelerek Düzce Valisi Ali Fidan ile görüştüler. Vali Ali Fidan, Düzce'nin turizm açısından önemine değinerek "Düzce'mizi başkanımıza arkadaşlarımıza tanıtmış olacağız. Sizlerin ziyareti bizim için önemli. Düzce'nin her köşesi ayrı bir güzelliği barındıran yaylasından ormanına raftingine kadar alternatif turizm etkinliklerine ev sahipliği yapan çok stratejik ana ulaşım hatları üzerinde bir ilimiz. Düzce'miz biliniyor ama TEM otoyolu yada D-100 karayolunda geçerken dışından görülüyor. Biz istiyoruz ki Ankara'dan İstanbul'dan başka illerden insanlarımız Düzce'ye uğrasın ve Düzce'nin güzelliklerinden istifade etsin istiyoruz" dedi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ise turizmciler açısından Düzce'nin yerinin önemli olduğunu belirterek, "E-5 hasret giderdiğimiz yerlerdi. Çevre yolları olunca kentler yalnızlaştı. İzmir de, Trabzon da böyle. İyi mi oldu? Sürat ve gidiş bakımından iyi oldu. Ancak binlerce otobüsün geçtiği Düzce'de çilekler vardı, ballar vardı. Bolu Dağı'nda mola yaparak yemekler yerdik. Şu anda onları yapamıyoruz. Ancak artık İstanbul bize yetmemeye başladı. Bizler açılmak istiyoruz. Akçakoca'da 35 kilometre sahil var. Raftingi, kumsalı olan dalışı olan bir ilçe. Yiyeceği ve yaşam tarzı ile Düzce bizim en önemli kentlerimizden birisi. Bizim burada 5 bölge arkadaşımız var. İstanbul'u temsil eden arkadaşlarımız burada. Biz programlarımıza Bolu'yu koyduk Düzce'yi de koyacağız. Bizim her ay çıkan dergimiz var. Bunlar uçaklarda dağıtılıyor. Bunlarda Düzce'ye yer vereceğiz. Düzce bizim oksijen depomuz" ifadelerini kullandı.

ULUSOY'DAN BİRLİK MESAJI

Ulusoy, son dönemde yaşanan olaylarla ilgili olarak ise "Türkiye sıkıntılı günlerden geçiyor. Ama bunları atlatacağız. Küsmeden kırılmadan yapacağız. Bizim için Diyarbakır neyse İstanbul neyse Şırnak ta öyledir. Herkes birbirine sarılmayı bildiği gibi şimdi de sarılacak. Bizim derdimiz seçim değil geçimdir. Tüm insanlarımız oylarını kullansınlar. Düzce sadece Türkiye için değil Ortadoğu için de önemli olacaktır" dedi.

Ulusoy son olarak, "Bu ülke bizim. Biz bu ülkede krizlerle uğraşa uğraşa kriz doktoru olduk. Terör meselesi Türkiye'nin meselesi değil Dünyanın meselesidir. Kıtalar arasında sıkıntılar var. Göç edenleri görüyorsunuz. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı getirir. Biz ekonomiden yanayız. 1 Kasım seçimlerinin huzur içinde geçmesini istiyoruz. Huzur olan ülkede turizm iyi olur. Türkiye'de 2004 yılında 568 bin kişi geziyordu. Şimdi 14 milyon 500 bin geziyor. Rakiplerimiz oldukça güçlü. Suriye'de ki olayları burada gibi gösteriyorlar. IŞİD bizim burada gibi gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Ali Fidan, Başaran Ulusoy'a ebru tablosu hediye etti.

Ulusoy, Düzce Valiliği ziyareti sonrasında Vali Ali Fidan ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Keleş de Ulusay'a çeşitli hediyeler verirken, Düzce Belediyesi Meclis Salonunda Düzce'nin kısa bir tanıtım filmi izlendi.

Ulusoy ve beraberindekiler sonrasında Düzce'nin tarihi ile ön plana çıkan Konuralp bölgesi, Gölyaka ilçesi Mesire alanı ve Güzeldere Şelalesi'ni ziyaret etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tursab Genel Başkanı Başaran Ulusoy: 'Huzur Olan Yerde Turizm Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement